اخبار شیائومی, گوشی شیائومی

مشخصات لو رفته از چند گوشی رونمایی نشده شیائومی

بررسی مشخصات لو رفته از چند گوشی رونمایی نشده شیائومی

 معرفی مشخصات لو رفته از چند گوشی رونمایی نشده شیائومی

در این مطلب تصمیم داریم به مشخصات گوشی‌هایی از شیائومی بپردازیم که هنوز رونمایی نشده‌اند و صرفا مشخصات آن‌ها لو رفته است.

کمپانی چینی شیائومی هرساله گوشی‌های هوشمند بسیاری را تولید و روانه‌ی بازار می‌کند و نظیر سایر شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند، مشخصات گوشی‌های شیائومی نیز پیش از زمان رونمایی لو می‌رود یا به اصطلاح لیک می‌شود. در این مطلب تصمیم داریم به معرفی مشخصات چند گوشی جدید از شیائومی که هنوز رونمایی نشدند بپردازیم.

پیش از اینکه سراغ اصل ماجرا برویم اجازه دهید درباره چگونگی لو رفتن یا لیک شدن مشخصات گوشی‌هایی که هنوز رونمایی نشده‌اند صحبت کنیم. شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند پیش از اینکه گوشی را رونمایی کنند در پروسه‌ی تولیدات اولیه مراحلی را طی می‌کنند؛ به‌عنوان مثال پس از تأیید شدن طراحی گوشی، رندرهای آن برای شرکت‌های تولیدکننده لوازم جانبی که با آن شرکت همکاری می‌کنند ارسال می‌شود و در همین پروسه، ممکن است بر اثر شیطنت یکی از همین شرکت‌ها، طراحی این گوشی‌های در رسانه‌ها لو رفته و منتشر شود.

تمام شرکت‌ها برای اینکه بتوانند محصولشان را روانه‌ی بازار کنند باید برخی از گواهی‌ها را تهیه کنند؛ به‌عنوان مثال اگر شرکت شیائومی ادعا کند گوشی هوشمندی که آن را رونمایی می‌کند ضدآب است باید آن گوشی دارای گواهی IP باشد. همین اتفاق برای انواع ویژگی‌ها نظیر قابلیت‌های ارتباطی و مقاومتی روی می‌دهد که ممکن است در پروسه‌ی بررسی گوشی برای اخذ گواهی به‌خصوصی، برخی دیگر از مشخصات آن نیز لو برود.

از طرفی برخی تحلیل‌گران هم با داشتن به نیروهای نفوذی و شناختی که بر استراتژی‌های شرکت‌ها دارند هرازگاهی درباره‌ی اتفاقاتی که در آینده‌ی شرکت قرار است رخ دهد نظری می‌دهند که بخش دیگری از مشخصات یا ویژگی‌هایی که از گوشی‌های هوشمند لو می‌رود نیز از همین طریق منتشر می‌شود. بماند که بعضی اوقات خودِ کارمندان شرکت در خط تولید با یک عکس یواشکی هم اطلاعاتی را منتشر می‌کنند.

حالا در این مطلب می‌خواهیم به مشخصات گوشی‌هایی از شرکت شیائومی بپردازیم که هنوز معرفی نشده‌اند؛ گوشی‌هایی که برخی از آن‌ها پرچمدار و برخی میان‌رده‌های آینده‌ی شیائومی هستند.

این مطلب در اواسط آذر ماه سال ۱۴۰۱ نگارش و منتشر شده است ؛ لذا اطلاعات آن نیز تا همین تاریخ معتبر و به روز تلقی می‌شود.

 

شیائومی K60

گوشی شیائومی سری K ، پس از رونمایی و عرضه‌ی شیائومی K40 و شیائومی K40 Pro و استقبال کاربران از این دو مدل بسیار موردتوجه قرار گرفت. یکی از دلایلی که سری K شیائومی محبوبیت دارد، استفاده از ویژگی‌های یک پرچمدار در گوشی میان‌رده است. برای مثال، K40 شیائومی در آن زمان، گوشی هوشمندی بود که دوربین سلفی‌اش به‌صورت پاپ-آپ قرار گرفته بود و از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد که این ویژگی‌ها در یک گوشی میان‌رده بسیار جذاب و ارزشمند بود.

بنابر شایعاتی که منتشر شده است، Xiaomi K60، میان‌رده‌ای با طراحی جوان‌پسند محسوب می‌شود که شیائومی در بخش طراحی از گوریلا گلس ویکتوس برای محافظت از نمایشگر به‌عنوان شیشه‌ی محافظ بهره می‌برد و موفق به اخذ گواهی IP53 نیز شده است.

نمایشگر این گوشی یک نمایشگر ۱۲۰ هرتزی اولد است که وضوح ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسلی با تراکم پیکسل ۵۲۶ دارد و رونمایی جذابِ ۱۲۰۰ نیتی دارد. استفاده از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، قطعا K60 شیائومی را به گوشی جذابی برای گیمرها بدل می‌کند.

از مشخصات سخت‌افزاری این گوشی خبر داریم که تراشه‌ی دایمنسیتی ۸۲۰۰ مدیاتک برای پردازش بهره می‌گیرد و احتمالا در نسخه‌های ۱۲۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم عرضه خواهد شد.

شیائومی برای K60 از ترکیب سه‌گانه‌ی دوربینی بهره گرفته است که دوربین اصلی آن حسگر ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین فوق‌عریض آن حسگر ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو آن حسگر ۲ مگاپیکسلی دارد و امکان ضبط ویدئوی 4K@30fps و 1080p@30/60/120fps را نیز دارد. دوربین سلفی این میان‌رده نیز از یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی بهره می‌گیرد.

یکی از ویژگی‌هایی که از ویژگی‌های برجسته‌ی K60 شیائومی است، امکان شارژ ۶۷ واتی آن است که احتمالا در کمتر از ۳۰ دقیقه بتواند باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی K60 را ۱۰۰٪ شارژ کند.

 

گوشی ردمی  11A

گوشی ردمی 11a

مورد پایین‌رده‌ی این لیست هم ردمی 11A شیائومی است؛ نمی‌توان انتظار چندانی داشت و این موضوع از ظاهر آن پیداست. به‌عنوان مثال حاشیه‌های نمایشگر کمی زیاد دیده می‌شود و بدنه‌ی آن از جنس پلاستیک فشرده است.

نمایشگر این گوشی از نوع IPS LCD با وضوح ۱۶۵۰×۷۲۰ با تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ است که این اعداد چندان اعداد امیدوارکننده‌ای نیستند؛ اما احتمالا شیائومی قیمت کمی را برای این گوشی در نظر گرفته است تا ارزش خرید آن بالا برود.

این گوشی دوربین دوگانه‌ای دارد که دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسلی و حسگر عمق‌سنج آن هم ۲ مگاپیکسلی است. شیائومی برای دوربین سلفی Redmi 11A یک حسگر ۵ مگاپیکسلی هم در نظر گرفته است که احتمالا چندان انتظاری از آن داشت.

این گوشی در نسخه‌هایی با ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۲ و ۳ گیگابایت رم، ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و ۳ و ۴ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۴ و ۶ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۴ و ۶ گیگابایت رم معرفی و روانه‌ی بازار خواهد شد و باتری آن نیز ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است که از شارژ ۱۰ واتی پشتیبانی می‌کند.

 

شیائومی ۱۳ پرو

گوشی شیائومی 13 پرو

پرچمدار آینده‌ی شیائومی، ۱۳ پرو است که هنوز رونمایی نشده است؛ شیائومی چند سالی است که هرساله پرچمدارانش را بدون هیچ پسوند رونمایی می‌کند. سال گذشته شیائومی ۱۲، شیائومی ۱۲ پرو و شیائومی ۱۲ اولترا پرچمداران این کمپانی چینی بودند و امسال سری شیائومی ۱۳ پرچمداری چینی‌ها را می‌کنند.

تا زمان نگارش این مطلب شیائومی، شیائومی ۱۳ را رونمایی کرده است؛ اما شیائومی ۱۳ پرو هنوز معرفی نشده است و شیائومی ۱۳ اولترا را نیز در صف رونمایی است که هنوز اطلاعات درخور توجهی از آن لو نرفته است بنابراین اللحساب به مشخصات لو رفته‌ی شیائومی ۱۳ پرو می‌پردازیم.

شیائومی ۱۳ پرو در بخش طراحی فارغ ظاهر بالغانه و جذابی که دارد، از گوریلا گلس ویکتوس برای محافظت از نمایشگر استفاده می‌کند و پنل پشتی بدنه‌ی آن نیز از جنس شیشه خواهد بود و یک فریم آلومینیومی دور این بدنه را احاطه کرده است.

نمایشگر شیائومی ۱۳ پرو همانطور که از یک پرچمدار انتظار داریم مشخصات جذابی دارد؛ پنل LTPO AMOLED که نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رونمایی ۱۵۰۰ نیتی و پشتیبانی از HDR10+ را به‌همراه امکان نمایش ۱ بیلیون رنگ  در مشخصاتش دارد. وضوح ۳۲۰۰×۱۴۴۰ با تراکم پیکسلی ۵۲۱ پیکسل به ازای هر اینچ هم در کنار مشخصات ذکرشده، نمایشگر این گوشی را به یک نمایشگر کم‌نقص بدل می‌کند.

در زمان معرفی و عرضه، شیائومی ۱۳ پرو از نسخه ۱۳ اندروید بهره می‌گیرد که توسط نسخه ۱۴ رابط کاربری MIUI شیائومی بهینه شده است.

پردازش سخت‌افزاری این گوشی بر دوش تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۲ است که قوی‌ترین تراشه‌ی کوالکام است که پرچمداری این تراشه‌ها را با فناوری ۴ نانومتری بر عهده دارد؛ تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۲ برای پردازش‌های گرافیکی هم از Adreno 740 به‌عنوان GPU بهره می‌گیرد.

شیائومی ۱۳ پرو از یک ترکیب سه‌گانه برای دوربین بهره می‌برد که دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین تله‌فوتوی آن ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین فوق‌عریض آن نیز ۵۰ مگاپیکسلی است. دوربین اصلی این گوشی با f/1.9 و فناوری Dual Pixel PDAF، فوکوس لیزری و حسگر ۱٫۶ میکرومتری که دارد دوربین تمام‌عیاری به‌نظر می‌رسد؛ از طرفی استفاده از حسگر ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین تله‌فوتویی امکان زوم ۲ برابری اپتیکال را می‌دهد و دوربین فوق‌عریضی که f/2.2 دارد، اقدامی شایسته‌ی پرچمدار است.

دوربین سلفی شیائومی ۱۳ پرو نیز از یک حسگر ۳۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد که به‌نظر می‌رسد می‌توان از آن به‌عنوان دروبین سلفیِ پرچمداری یاد کرد.

شیائومی برای شیائومی ۱۳ پرو از یک باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌گیرد که ظرفیت چندان زیادی نیست اما انتظار می‌رود نهایت بهینه‌سازی برای شارژدهی در پرچمدار شیائومی اتفاق بیوفتد؛ اما می‌توان با خبر پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ واتی، از ظرفیت ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی صرف‌نظر کرد.

 

شیائومی ۱۲ لایت NE

گوشی شیائومی 12 لایت Ne

نسخه‌ی لایت NE پرچمدار سال گذشته‌ی شیائومی هم یکی از گوشی‌هایی است که به‌زودی توسط شیائومی رونمایی خواهد شد.

این گوشی که در رده‌ی میان‌رده‌ها قرار می‌گیرد، حدود ۱۷۰ گرم وزن خواهد داشت، از گوریلا گلس ۵ برای محافظت نمایشگر بهره می‌گیرد و نمایشگر آن از نوع AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، وضوح ۲۴۰۰×۱۰۸۰ با تراکم پیکسلی ۴۰۲ پیکسل بر هر اینچ است.

تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۷ نسل ۱، تراشه‌ی ۴ نانومتری کوالکام است که شاید به اندازه‌ی اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۱ قدرت‌مند نباشد، اما به اندازه‌ی کافی گزینه‌ی جذابی است. شیائومی ۱۲ لایت NE، با دوربین سه‌گانه‌ی اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، ۲۰ مگاپیکسلی فوق‌عریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو و دوربین سلفی دوگانه‌ی ۳۲ مگاپیکسلی که در یک حفره‌ی کپسول‌شکل در دل نمایشگر نحفته است.

حگر اثرانگشت زیر نمایشگر، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی نیز از سایر ویژگی‌های این گوشی هوشمند تلقی می‌شوند.

شیائومی، ۱۲ لایت NE را در نسخه‌های ۱۲۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی با ۱۲ گیگابایت رم روانه‌ی بازار خواهد شد که حافظه‌ی داخلی آن نیز از نوع UFS 2.2 است و در رنگ‌های مشکی، آبی، Silver و Violet قابل تهیه خواهد بود.

 

جمع‌بندی

شیائومی به‌عنوان شرکتی فعال در تولید گوشی‌های هوشمند، سالانه گوشی‌های پایین‌رده، میان‌رده و پرچمدار گوناگونی را رونمایی می‌کند که هرازگاهی خبری مبنی‌بر لو رفتن مشخصات آن گوشی‌ها پیش از رونمایی منتشر می‌شود. در این مطلب سعی کردیم چند مدل از گوشی‌هایی که شیائومی هنوز رونمایی نکرده است را انتخاب کرده و به مشخصات و ویژگی‌های لورفته از آن‌ها بپردازیم.

به‌نظر شما، کدام‌یک از گوشی‌های هوشمند این لیست گزینه‌ی جذاب‌تری است؟

بررسی آیا شارژ سریع باتری گوشی را خراب می کند؟

اولین نفری باشید که نظر میدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *