نقد و بررسی شیائومی

تفاوت دوربین‌های NVR و DVR

معرفی تفاوت دوربین‌های NVR و DVR

معرفی تفاوت دوربین‌های NVR و DVR

یکی از ملزومات اصلی و بسیار کاربردی برای حفظ امنیت و کنترل دوربین مداربسته است. اما انتخاب یک مدل دوربین مناسب و مرتبط با نیاز شما، از بین انواع دوربین مداربسته موجود در بازار، کار آسانی نیست. هنگام خرید سیستم‌های دوربین امنیتی باید نوع سیستم موردنظر خود را انتخاب کنید. دانستن تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR هنگام خرید یک سیستم امنیتی بسیار مهم است. در این مقاله از شیائومی سیتی درباره تفاوت‌ها، مزایا و معایب و ویژگی‌های هر دو بیشتر بدانید.

تفاوت اصلی دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR

تفاوت اصلی بین ضبط‌کننده ویدئوی تحت شبکه (NVR) و ضبط‌کننده ویدئوی دیجیتال (DVR) در نحوه پردازش داده‌های ویدئویی خام است. دستگاه DVR فیلم آنالوگ را به فرمت دیجیتال تبدیل می‌کند. درحالی‌که دستگاه NVR معمولاً فقط با فیلم دیجیتال کار می‌کند. سیستم‌های DVR داده‌ها را در ضبط‌کننده پردازش می‌کنند، درحالی‌که سیستم‌های NVR داده‌ها را قبل از انتقال به ضبط‌کننده برای ذخیره‌سازی و مشاهده از راه دور، در دوربین رمزگذاری و پردازش می‌کنند. DVR از طریق یک کابل کواکسیال  به سیستم دوربین مداربسته آنالوگ متصل می‌شود، درحالی‌که NVR از طریق اتصال اترنت یا وای‌فای به سیستم دوربین IP متصل می‌شود.

اجزای سیستم DVR – مزایا، معایب، تفاوت‌ها

دوربین‌های آنالوگ

سیستم‌های DVR معمولاً از دوربین‌های امنیتی آنالوگ که به‌عنوان دوربین‌های مداربسته شناخته می‌شوند استفاده می‌کنند. تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR این است که سیستم‌های امنیتی DVR معمولاً در مقایسه با سیستم‌های NVR قیمت پایین‌تری دارند و این به دلیل دوربینشان است. دوربین‌های آنالوگ سیگنال‌های آنالوگ را به ضبط‌کننده ارسال می‌کنند و سپس داده‌های ویدئویی را پردازش می‌کند. در مقایسه با یک سیستم NVR، اکثر دوربین‌های DVR پیچیده‌تر و گران‌تر هستند.

کابل‌های کواکسیال

دوربین آنالوگ از طریق یک کابل کواکسیال به DVR متصل می‌شود که می‌تواند تا 500 متر اجرا شود اما می‌تواند محدودیت‌هایی ایجاد کند. کابل‌های کواکسیال بر خلاف کابل‌های PoE برق دوربین را تأمین نمی‌کنند. این بدان معنا است که دو نوع کابل موردنیاز است، یکی برای برق و دیگری برای انتقال ویدئو.

کابل‌های کواکسیال عریض‌تر و سفت‌تر از کابل‌های اترنت هستند که می‌تواند نصب دوربین را به یک چالش تبدیل کند. در دوربین‌های DVR همچنین صدا یک محدودیت محسوب می‌شود؛ زیرا کابل‌های کواکسیال استاندارد قادر به  انتقال صدا نیستند.

AD Encoder

ضبط‌کننده‌های DVR برای پردازش داده‌های ویدئویی خام از دوربین به فیلم قابل‌ مشاهده به رمزگذارهای AD متکی هستند. در نتیجه، هر دوربین در یک سیستم DVR باید به ضبط‌کننده و همچنین یک منبع تغذیه جداگانه متصل شود.

خرید کابل شارژ و آداپتور شیائومی

محدودیت‌های صوتی

کابل‌های کواکسیال استاندارد سیگنال‌های صوتی را انتقال نمی‌دهند. همچنین ضبط‌کننده‌های DVR دارای تعداد ثابتی پورت ورودی صدا هستند که تعداد دوربین‌هایی را که می‌توانند صدا را ضبط کنند محدود می‌کند.

اجزای سیستم NVR – مزایا، معایب، تفاوت‌ها

دوربین‌های IP

در معرفی تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR سیستم‌های NVR از دوربین‌های IP استفاده می‌کنند که می‌توانند داده‌های ویدئویی را قبل از ارسال به ضبط‌کننده پردازش کنند. دوربین‌های IP معمولاً قوی‌تر هستند و می‌توانند صدا را علاوه بر تصاویر ضبط و انتقال دهند. سخت‌افزار پیشرفته در دوربین‌های IP راه را برای تجزیه‌ و تحلیل‌های ویدئویی هوشمند مانند خواندن پلاک خودرو و تشخیص چهره باز می‌کند.

کابل‌های اترنت

دوربین‌های IP معمولاً از طریق کابل‌های اترنت به ضبط‌کننده متصل می‌شوند. آن‌ها فقط تا 100 متر را می‌توانند پوشش دهند، اما مزایای زیادی نسبت به کابل‌های کواکسیال دارند. برخی از راه‌حل‌های دوربین ممکن است دارای اتصال برق از طریق اترنت (PoE) باشند، به این معنی که برای پشتیبانی از برق، ویدئو و صدا فقط یک کابل لازم است. این امر نیاز به اسپلیترهایی را که معمولاً در سیستم‌های DVR دیده می‌شود، از بین می‌برد. بااین‌حال، توجه به این نکته مهم است که همه دوربین‌های متصل به اترنت قابلیت PoE را ندارند و بسیاری از دوربین‌های IP همچنان علاوه بر منبع تغذیه جداگانه، به اتصال اترنت نیز نیاز دارند. نصب آن‌ها به دلیل شکل نازک‌تر، هزینه کمتر و دردسترس‌بودن در مقایسه با کابل‌های کواکسیال آسان‌تر است.

البته لازم به ذکر است که در میان دوربین های تحت شبکه دوربین های شیائومی به دلیل آسان تر بودن نصب در محیط ، داشتن امکان مکالمه دو طرفه و امکان نظارت از هر کجا جزو راحت ترین دوربین های نظارتی محیطی می باشند .

ضبط‌کننده

ضبط‌کننده NVR فقط برای ذخیره و مشاهده فیلم استفاده می‌شود. داده‌های ویدئویی را پردازش نمی‌کند.

پشتیبانی صوتی

تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR در قسمت ضبط صدا بیشتر مشهود است. ازآنجایی‌که کابل‌های اترنت می‌توانند صدا را به‌صورت بومی انتقال دهند، دوربین با میکروفون روی سیستم NVR می‌تواند صدا را ضبط کند.

ظرفیت ذخیره‌سازی بالاتر

سیستم‌های دوربین NVR می‌توانند فیلم را در سرورهای مبتنی بر فضای ابری آپلود کنند. تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR این است که سیستم‌های دوربین NVR به ذخیره‌سازی داخلی محدود نمی‌شوند و در نتیجه، می‌توانند ظرفیت بالاتری را در مقایسه با سیستم‌های DVR پشتیبانی کنند.

NVR یا DVR کدام بهتر است؟

در اصل، DVR و NVR هر دو فیلم ویدئویی را روی هارددیسک ضبط می‌کنند. تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR در طراحی و پیاده‌سازی آن‌ها است. اینکه چگونه داده‌های خام را پردازش می‌کنند، چگونه تنظیم می‌شوند و با چه دوربین‌هایی سازگار هستند. بهترین سیستم برای شما در نهایت با توجه و تناسب بین نیازهایتان انتخاب می شود . دیگر تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و DVR این است که هر دو سیستم می‌توانند انعطاف‌ناپذیر باشد.

جمع‌بندی

سیستم  NVR و  DVR به دستگاه‌هایی گفته می‌شود که ضبط تصاویر ویدئویی دوربین‌های مداربسته را برعهده دارند. به‌طورکلی اصلی‌ترین تفاوت دوربین‌های تحت شبکه NVR و دوربین های DVR شیوه پردازش آن‌ها است. در این مقاله از شیائومی سیتی با بررسی دوربین‌های تحت شبکه NVR و دوربین های DVR به شما در انتخاب بهتر دوربین‌های مداربسته کمک کردیم. برند شیائومی یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان دوربین‌های تحت شبکه NVR  است. شما می‌توانید بهترین دوربین‌های مداربسته تحت شبکه را از شیائومی سیتی به‌آسانی خریداری کنید.

معرفی برترین دوربین های نظارتی شیائومی در سال ۲۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *