نقد و بررسی شیائومی, گوشی شیائومی

برندگان و بازندگان محصولات شیائومی در سال ۲۰۲۳

معرفی برندگان و بازندگان محصولات شیائومی در سال ۲۰۲۳

معرفی برندگان و بازندگان محصولات شیائومی در سال ۲۰۲۳

حالا که دو ماه از سال جدید میلادی گذشته است، نگاهی به محصولات شیائومی در سال ۲۰۲۳ و برندگان و بازندگان آن‌ها می‌تواند جالب باشد. اگر قرار باشد نگاهی کلی به این برند داشته باشیم، باید گفت سال گذشته برای شیائومی از لحاظ خط تولید و تنوع محصولات، سال خوبی بود؛ اما اگر بخواهیم فروش را ملاک قرار بدهیم، جمله قبلی را باید پس بگیریم.

دلیل این مسئله هم وضعیت نامطلوب اقتصادی در جهان و دسترسی محدود به مدل‌های خاص محصولات شیائومی است. در این مطلب تصمیم داریم شش محصول مختلف شیائومی را بررسی کنیم که سه تای آن‌ها عملکرد بسیار قابل قبولی داشتند و سه مورد دیگر را می‌توان بازنده‌های شیائومی دانست. در میان محصولات هم گوشی موبایل موجود است، هم ساعت هوشمند و هم هندزفری بلوتوث. با هم نگاهی به این شش محصول می‌اندازیم.

برنده اول: گوشی‌های سری ۱۳ شیائومی و در راس آن، ۱۳ اولترا

خانواده محصولات سری ۱۳ شیائومی ، بزرگ‌ترین موفقیت‌ شیائومی در سال ۲۰۲۳ را رقم زدند. گوشی شیائومی ۱۳ یکی از پرچمداران قدرتمند شیائومی است که ارزش خرید دارد.

مدل ۱۳ پرو هم عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و یکی از برترین گوشی‌های شیائومی به شمار می‌رود. می‌توان گوشی‌های این سری را در برابر رقبای قدرت‌مندی مانند S23 سامسونگ، قابل قبول‌تر دانست. البته نباید از این نکته هم غافل شد که این گوشی امسال در بازارهای محلی عرضه شد و سپس در سراسر جهان فروش آن آغاز شد.

شاید بتوان بزرگ‌ترین ویژگی گوشی‌های سری ۱۳ شیائومی را دوربین‌های آن دانست که نسبت به مدل‌های پیشین، تفاوت‌های قابل توجهی داشته‌اند. همچنین باتری (که نقطه قوت گوشی‌های این برند است)، در سری ۱۳ هم بهبود پیدا کرده است و شارژ آن هم با سرعت بیشتری انجام می‌شود. می‌توان گفت که گوشی‌های سری ۱۳ در رقابت با سایر برندها و پرچمداران، گزینه‌های مهمی هستند که باید دید در نهایت چطور از رقابت با سایر برندها بیرون می‌آیند.

برنده دوم: شیائومی واچ ۲ پرو

تغییر و ارتقای قابل توجه ساعت هوشمند شیائومی سرانجام با حرکت به سمت Wear OS انجام شد. به این ترتیب کاربران با ویژگی‌های جدیدی همچون سازگاری بیشتر با اکوسیستم گوگل مواجه شدند.

حالا دیگر می‌توان برای این ساعت، توصیفاتی فراتر از یک ساعت هوشمند با کاربردهای ورزشی را به کار برد؛ بله، اکنون شیائومی واچ ۲ پرو یک ساعت تمام عیار با برنامه‌های کاربردی فراوان است که عملکرد آن را فراتر از یک ساعت هوشمند ارتقا می‌دهد.

اگر بخواهیم ظاهر ساعت را نیز مدنظر قرار بدهیم، باز هم می‌بینیم که با یک محصول رده‌بالا و بسیار زیبا طرفیم. یکی از برترین ویژگی‌های این ساعت، باتری باکیفیت آن است. به‌طور کلی ساعت‌هایی که از سیستم عامل‌های اختصاصی استفاده می‌کنند، عمر باتری آنان بهتر است.

برنده سوم: سری ردمی نوت ۱۲

سری گوشی‌های نوت ۱۲ را می‌توان برنده دیگری در سال ۲۰۲۳ دانست. گوشی‌های نوت پیش از این هم از امتحان خود سربلند بیرون آمده‌اند و از محبوب‌ترین محصولات شیائومی هستند. این گوشی‌های میان‌رده، در کنار طراحی قابل قبول و خوش‌دست بودن، سخت‌افزار مناسبی دارند و قیمتشان طوری است که می‌توانند در بازار با سایر هم‌رده‌های خود رقابت کنند.

تنها مسئله‌ای که در مورد خانواده نوت ۱۲ (و حتی ۱۳) وجود دارد، نام‌گذاری‌های پراکنده و نسخه‌های مختلف است که مانع از آن می‌شود که بتوان به راحتی به مشخصات هر کدام از دستگاه‌ها پی برد.

این مسئله در مورد بازارهای مختلفی که این محصولات در آن‌ها عرضه می‌شوند نیز، خودنمایی می‌کند. اما این دلیلی نیست که به خاطرش بخواهیم گوشی‌های ردمی نوت ۱۲ را از این فهرست حذف کنیم. عملکرد قابل قبول این محصولات، در کارنامه شیائومی ثبت شده است و نقطه قوتی برای این برند محسوب می‌شود.

✔️ از محصولات خانه هوشمند شیائومی دیدن فرمایید .

بازنده اول: شیائومی میکس فولد ۳

حالا برویم سراغ محصولاتی که انتظارات را برآورده نکردند و نتوانستند برای شیائومی کار مثبتی انجام دهند. گوشی شیائومی میکس فولد ۳ را می‌توان یک ارتقای ضعیف از نسل قبلی خود دانست که همین مسئله نشان از آن دارد که این محصول، نتوانست چیزی باشد که کاربر بخواهد آن را انتخاب کند.

البته دوربین این گوشی یکی از بهترین دوربین‌های گوشی‌های تاشو در بازار است. از سمت دیگر این گوشی یکی از محصولات انحصاری چین است و در اصلاح و ارتقای برخی از ایرادات خود، ناموفق است. مثلا این دستگاه از MIUI استفاده نمی‌کند و صفحه نمایش بزرگ آن تجربه دلچسبی از انجام وظایف هم‌زمان برای کاربران به ارمغان نمی‌آورد.

مسئله مهم دیگر که این گوشی را در رده بازنده‌ها قرار می‌دهد، این است که میکس فولد ۳ هنگام کار کردن بسیار داغ می‌شود و ظاهرا مشکلاتی در این زمینه دارد.

وجود دوربین تله‌فوتو منجر به ایجاد برخی مشکلات می‌شود که یکی از آن‌ها نبود زوم خودکار است. اگر بخواهیم لیست این ایرادات را بنویسیم، متوجه خواهید شد که این معایب برای یگ گوشی هوشمند با این قیمت، بیشتر از چیزی است که باید باشد.

بازنده دوم: شیائومی بادز ۴ پرو

برویم سروقت یک هندزفری که البته در گروه بازنده‌ها جا دارد. هندزفری شیائومی بادز ۴ پرو واقعا کیفیت صدای خوبی دارد و عمر باتری و سایر ویژگی‌های این دستگاه را می‌توان قابل قبول دانست. اما مسئله اینجاست که قیمت پیشنهادی تولیدکننده برای این محصول و نرم‌افزار پر از ایراد آن، چیزی نیست که بشود به سادگی با آن کنار آمد.

قیمت این محصول در زمان عرضه قابل توجیه نبود؛ مخصوصا اگر محصولات مشابه با کیفیت صدای عالی را با این هندزفری مقایسه کنیم، این قیمت بی‌معناتر هم می‌شود. باگ‌های نرم‌افزاری و قطع صدا مانع از آن می‌شود که پس از استفاده از این هندزفری، تجربه خوشایندی کسب کنید.

بازنده سوم: سری گوشی‌های پوکو

در مورد سری پوکو، می‌توان گفت که اولین گوشی‌های این سری، در نوع خود از بهترین‌ها بودند؛ اما پس از آن نسخه‌های اولیه، شاهد بهبود و ارتقای خاصی نبوده‌ایم. پوکو F5 و F5 Pro هم از این قاعده مستثنی نیستند. این گوشی‌ها (فارغ از قیمتشان) نه سخت‌افزار آن‌چنانی دارند و نه دوربینی که بتوان از آن به عنوان یک مزیت و قابلیت ویژه یاد کرد.

زمانی که به سراغ گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر این سری می‌رویم، قضیه جدی‌تر هم می‌شود؛ طوری که سخت‌افزار چنگی به دل نمی‌زند و اگر بخواهیم آن را با سری نوت ۱۲ مقایسه کنیم، پوکوها هیچ حرفی برای گفتن ندارند.

جمع‌بندی

شیائومی مانند هر برند دیگری، در سال ۲۰۲۳ محصولات موفق و ناموفقی داشته است که در این مطلب به شش مورد از آن‌ها اشاره کردیم. با توجه به بررسی‌هایی که میان محصولات مختلف این برند صورت گرفته است، این فهرست شش‌گانه (سه محصول در گروه برنده‌ها و سه محصول در گروه بازنده‌ها)، موارد قابل توجهی بودند که در سال گذشته عملکرد قابل قبول یا ضعیفی داشتند.

در تیم برنده‌ها سری گوشی‌های ۱۳، نوت ۱۲ و واچ ۲ پرو حاضر هستند و گوشی میکس فولد ۳، هندفزی بادز ۴ پرو و گوشی‌های پوکو اعضای تیم بازنده‌ها را تشکیل می‌دهند.

البته ممکن است هرکسی از دیدگاه خودش این فهرست را بررسی کند و طبیعتا در این حالت، نتایج نیز متفاوت خواهد بود. با این‌همه شیائومی طرفداران خاص خود را دارد و برندی است که روز به روز به محبوبیت آن اضافه می‌شود. نظر خودتان را در مورد بازنده‌ها و برنده‌های شیائومی در سال ۲۰۲۳ برایمان بنویسید و اگر تجربه کار با این محصولات را دارید، آن را با ما هم در میان بگذارید.

بررسی و معرفی بهترین گجت‌ های شیائومی در سال ۲۰۲۳

اولین نفری باشید که نظر میدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *