فهرست مطالب
بهترین گوشیهای شیائومی در سال ۲۰۱۹
اگر دنبال گوشیای میگردید که ارزش پولتان را به بهترین وجه داشته باشد این مطلب را با دقت بخوانید.
شیائومی یکی از تولیدکننده ی گوشی های هوشمند است و از وقتی کارش را در انگلیس شروع کرد، جایگاهش روز به روز در حال ارتقاست و امروز پنجمین شرکت بزرگِ عرضه کننده ی گوشی های هوشمند در جهان است؛ که این امر با توجه به این که فقط سه سال از شروع فروشش در خارج از چین میگذرد، دستاورد بزرگی به حساب میآید.
جای تحسین دارد که شیائومی پا به پای شرکتهایی چون اپل و سامسونگ، در بازار جهانیِ گوشیهای هوشمند مطرح شده است. این شرکت در هند توانست گوی سبقت را از سامسونگ برباید و به بزرگترین برندِ گوشی هوشمند در این کشور، طی یک سال اخیر تبدیل شود، همچنین با توجه به حضور پررنگِ کنونی در بازارهای اروپا، میتوان توسعهی چشمگیر این شرکت را در سالهای پیشِ رو، پیش بینی نمود.
شیائومی به تولید بدون تقلبِ دستگاههایی با کیفیتِ خوب شهرت دارد. گوشیهای همراهش چنان پرطرفدارند که تنها طی ۱۰ ماه موفق به فروش ۱۰۰ میلیون عدد در سال ۲۰۱۸ شد. اگر مایلید گوشی شیائومی بخرید یا میخواهید بیشتر دربارهی این برند بدانید، در ادامه با ما همراه باشید:
POCO F1
در آگوست ۲۰۱۸ عرضه شد: در این سال، گوشیهای کمی توانستند به اندازه ی POCO F1 جلب توجه کنند. ساببرند شیائومی با عرضه ی F1 در آگوست بسیار سر و صدا کرد و از همان ابتدا مشخص بود که راه امثال Honor و OnePlus را خواهد رفت.
در حال حاضر، POCO F1 ارزانترین گوشی ایست که فناوری اسنپدراگون ۸۴۵ را ارائه میدهد. قیمت این گوشی در هند کمتر از ۳۰۰ دلار و در انگلیس ۳۲۹ یورو (۴۵۰ دلار) است که حتی با این قیمت هم، یک گوشی ارزان محسوب میشود.
POCO F1 با بدنه ای از آلیاژ آلومینیومی که قسمت پشتش از پلی کربنات ساخته شده، در طراحی های مختلف موجود است. دلیل این نوع طراحی، مشخص است. بیشتر کاربران از قابهای گوشی استفاده میکنند؛ بنابراین زیاد مهم نیست که پشت گوشی از چه مادهای ساخته شود و برای کسانی که از قاب استفاده نمیکنند، پلیکربنات با دوامتر از شیشه –که در برخی گوشیهای موجود در بازار استفاده میشود- میباشد.
طراحی این تلفن همراه شاید به اندازهی گوشیهای ۴۰۰ دلاری خاص نباشد، ولی ظاهر و پوششی عالی دارد. چیزی که این گوشی را متمایز میسازد سخت افزار داخلی آن است؛ مدل اصلی این گوشی، RAM6 گیگابایتی و حافظه ی ۶۴ گیگابایتی دارد و همچنین از فناوری اسنپدراگون ۸۴۵ برخوردار است. همچنین یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی دارد که در صورت شارژ کامل، برای دو روز استفاده کفایت میکند.
مشخصات فنی و ظاهری
این گوشی دارای صفحه نمایش ۶٫۱۸ اینچی و ۱۹:۹ FHD+ با رویهی گلوریا گلاس ۳ است و از دوربینی با قدرت ۱۲ مگاپیکسل و ضریب f (میزان گشادگی دیافراگم) برابر ۱٫۸ و حسگر دومِ ۵ مگاپیکسلی –که تصویر سه بعدی به دست میدهد- برخوردار است. همچنین دوربین جلوی آن ۲۰مگاپیکسل قدرت دارد که در این مورد، میتوانید از قابلیت AI (هوش مصنوعی) نیز بهرهمند شوید. این تلفن همراه دارای وایفای ac، بلوتوث ۵، جک ۳٫۵ میلیمتری و قابلیت باز شدن قفل صفحه توسط حسگر اثر انگشت در پشت میباشد.
به طور کلی، POCO F1 یکی از بهترین گوشیهای سال ۲۰۱۸ است که عرضه ی آن در بازارهای غربی، فوقالعاده بوده است.
شیائومی Mi 8 Pro
در میِ ۲۰۱۸ عرضه شد. نسخه ی جدید Mi 8 تحت عنوان Mi 8 Pro در حال حاضر در بازار موجود است. این محصول یکی از جالبترین گوشیهای شیائومی است؛ چرا که طراحی پشت گوشی به گونهای است که میتوانید اجزای تشکیلدهندهاش را ببینید. واضح است که طراحی واقعیِ بُردِ گوشی، آنطور که دیده میشود نیست، ولی این شرکت از ترانزیستورهای واقعی استفاده کرده تا ظاهری خاص را به نمایش بگذارد.
سایر ویژگی ها
یکی دیگر از ویژگیهای جالب توجه Mi 8 Pro حسگر اثرانگشت در صفحه نمایش است. Mi 8 Pro اولین گوشی شیائومی است که این قابلیت را دارد و با این که این حسگر به اندازه ی سایر حسگرهای اثر انگشت، سریع نیست، روش جالبی برای باز کردن قفل گوشی است. Mi 8 Pro همچنین صفحه نمایش ۶٫۲۱ اینچیِ FHD+ AMOLED با طیف رنگی DCI-P3 دارد و دارای RAM 8 گیگابایتی و حافظه ی ۱۲۸ گیگابایتی است، فناوری اسنپدراگون ۸۴۵، وایفای ac، بلوتوث ۵، AptX HD و باتریِ ۳۰۰۰ میلی آمپرساعتی با قابلیت شارژ سریع ۴+ و دو سیمکارته بودن از دیگر ویژگیهای فوقالعاده این تلفن همراه است.
دوربینِ پشت، دارای دو حسگرِ ۱۲ مگاپیکسلی و یک لنزِ زاویه دیدِ عریض با ۴ محورِ OIS و همچنین قابلیت تله فوتو است. دوربین جلو ۲۰ مگاپیکسلی بوده و از قابلیت AI و همچنین روشن ساختن منظره، جهت تمایز دوربینها برخوردار است.
قیمت این محصول در انگلیس ۴۹۹ یورو است و میتواند در این کشور جایگزین موفقی برای Honor و OnePlus باشد.
شیائومی Redmi Note 6 Pro
در اکتبر ۲۰۱۸ عرضه شد. همچنان که به سال ۲۰۱۹ نزدیک میشویم، Redmi Note 6 Pro در حال تبدیل شدن به مقرون به صرفهترین گوشی موبایل است. این اولین بار است که شیائومی در مجموع از ۴ دوربین استفاده کرده؛ دو دوربین در پشت و دو دوربین در جلو قرار دارد.
Redmi Note 6 Pro یکی از پرفروشترین گوشیهای ارزانِ سالِ۲۰۱۸ در بازارهایی نظیر هند است . شیائومی، در ساخت Note 6 Pro تغییر زیادی در روش همیشگیاش ایجاد نکرده است. سخت افزارِ مورد استفاده، قابل مشاهده است؛ با ظرافتهایی که در بُرد دارد.
این گوشی، هنوز از اسنپدراگون ۶۳۶ استفاده میکند و RAM 6 گیگابایتی و حافظه ی ۱۲۸ گیگابایتی دارد. همچنین از اسلاتِ میکروSD، اسلاتِ سیمکارت هیبریدی،وایفای ۲X2 MIMO، بلوتوث ۵ و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری برخوردار است.
شیائومی برای این گوشی، یک دوربین عقب ۱۲+۵ مگاپیکسلی در نظر گرفته است که سنسور اولیه، پیکسلهای ۱٫۴ میکرونی دارد. در جلو نیز، یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی به همراه حسگر ۲ مگاپیکسلیِ ثانویه که از قابلیتِ «حالت پرتره»ی مخصوص شیائومی برخوردار است، باعث تمایز این محصول میشود. Redmi Note 6 Pro در حال حاضر در هند و سایر بازارهای آسیایی به قیمت ۱۹۰ دلار فروخته میشود و به زودی جایگاه خود را در انگلیس نیز خواهد یافت.
شیائومی Mi A2
در جولای ۲۰۱۸ عرضه شد. Mi A2 به دنبال Mi A1 ، ارائه شد که در واقع اولین گوشی Android One ِ شیائومی بود. این تلفن همراه در سال ۲۰۱۸، با ارتقاهای سخت افزاری زیادی عرضه شد که تراشه یِ اسنپدراگون ِ۶۶۰ ِقویتر و همچنین RAM ِ ۶ گیگی و حافظه داخلیِ ۱۲۸ گیگابایتی، از آن جملهاند.
ولی طراحیِ اصلی، مربوط به دوربین است؛ با داشتن دوربینِ عقب ۱۲+۲۰ مگاپیکسلی، Mi A2 یکی از بهترین دوربینها را درمیان گوشیهای ۳۰۰ دلاری داراست. کیفیت عکسهای دوربین در روز و نیز در نورِ کمِ شب، خارقالعاده است . داشتن دوربین جلوی ۲۰ مگاپیکسلی با قابلیتِ حالتِ پرتره و AI نیز این گوشی را به گزینهی مناسبی برای علاقهمندان به عکسهای سلفی تبدیل کرده است.
باتریِ ۳۰۰۰ میلیآمپرساعتی برای استفادهی یک روزه از گوشی، بدون هیچ مشکلی، کافی است؛ شارژ سریعِ ۳٫۰ (استاندارد) و همچنین شارژ سریعِ ۴٫۰ در گوشیهای موجود در هند، امکانپذیر است.
Mi A2 در بازارهای اروپا نیز موجود است و در بیشتر بازارهای جهانیِ کنونیِ شیائومی، در دسترس قرار خواهد گرفت.
شیائومی Redmi 6 Pro
در ژوئن ۲۰۱۸ عرضه شد. سری Redmi ، توسعهی شیائومی را طی سه سال اخیر به خوبی نشان میدهد. Redmi 5A پرفروشترین گوشی اندرویدی در جهان بود، و Redmi 6A نیز قصد دارد این عنوان را حفظ کند.
نکتهی جالبِ توجه درمورد سری Redmi 6، استفاده از صفحه نمایش ۱۸:۹ -به جز Redmi 6 Pro که ۱۹:۹ است- و دوربینهای جدید است. همچنین شیائومی از تراشهی Helio A22 در Redmi 6A و Helio P22 در Redmi 6 و همچنین اسنَپدراگون ۶۲۵ در Redmi 6 Pro استفاده کرده است.
Redmi 6 به خصوص از این جهت جالبِ توجه است که در انگلیس به قیمتِ تنها ۱۱۹ یورو (۱۵۰ دلار) فروخته میشود. RAM ِ ۳ گیگی و حافظهی ۳۲ گیگی و دوربین پشتِ دوگانه دارد. بیشتر از این دیگر نمیشود از یک گوشی با قیمت کمتر از ۲۰۰ دلار انتظار داشت.
Mi Mix 2S شیائومی
عرضه در مارس ۲۰۱۸: Mi Mix 2S اولین پرچمدار شیائومی در سال ۲۰۱۸ است. همان طراحی و زیبایی Mi Mix 2 که سال گذشته عرضه شد را دارد؛ ولی هم سخت افزار و هم نرم افزار آن ارتقای اساسی پیدا کرده است. Mi Mix 2S از جدیدترین تراشه ی کوالکوم، یعنی اسنپدراگون ۸۴۵ ِ ده نانومتری بهره برده و از RAM ِ ۸ گیگی و حافظه ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و باندهای جهانیِ LTE برخوردار است.
یک مدل دیگر با RAM ِ ۶ گیگی و حافظه ی ۶۴ گیگ و یا ۱۲۸ گیگ هم دارد، اما این مدلها LTE ِ جهانی را پشتیبانی نمی کنند. نکته ی برجستهی Mi Mix 2S دوربین دوگانه ی پشت آن است که دو حسگر ۱۲ مگاپیکسلی دارد. دوربینِ ۱۲ مگاپیکسلیِ اولیه، یک حسگرِ Sony IMX 363 است و پیکسلهای ۱٫۴ میکرونی دارد، در حالی که حسگرِ دوم به عنوان لنزِ تله فوتو استفاده میشود.
شاید دوربین اولی، بهترین دوربینی باشد که شیائومی تا به حال ارائه کرده و DxOMark به آن امتیاز ۹۷ داده است؛ چند امتیازِ اخذ نشده نیز به خاطر پیکسلهای ۲ XL است. دوربین در روشنایی روز عملکرد خود را حفظ میکند، اما قابلیت فوق العادهاش در شب و استفاده از «حالت تصویربرداری در نور کم» نمایان میشود. بخش زیادی از این قابلیت، مربوط به فناوریهای AI است که امکانِ بهترین کیفیتِ تصویر را بر اساسِ میزان نور محیط، فراهم میسازد.
سایر قابلیت ها
قابلیتهای AI، حتی حالت پرتره را نیز تحت پوشش قرار میدهد؛ به این ترتیب میتوانید پس زمینه را محو و یا حتی در آن، بوکه ایجاد کنید. درمورد نرم افزار، Mi Mix 2S اولین گوشیِ شیائومی است که با اندروید ۸ (اُرِئو) ارائه شد. در این گوشی از جدیدترین MIUI (رابط کاربری شیائومی) MIUI 9.5 استفاده شده که بسیار بینقص است.
با استفاده از MIUI 9.5 میتوانید تنظیمات و برنامهها را از گوشی اندروید قبلی یا حساب گوگلتان بازیابی کنید. پیش از این، شما محدود به استفاده از تنظیماتِ بازیابی، از حسابِ Mi Cloud ِ خودِ شیائومی بودید؛ این امکان، MIUI را برای مشتریان در بازارهای غربی جذابتر میسازد.
این گوشی در چین به قیمت ۵۴۰ دلار فروخته میشود. مدلی که RAM ِ ۸ گیگی و حافظه ی ۲۵۶ گیگی دارد، ۶۴۰ دلار است .
شیائومی Mi Max 2
در میِ ۲۰۱۷ عرضه شد. Mi Max، موفقیت غافلگیرکننده ای برای شیائومی، در سال گذشته به همراه داشت؛ از این رو شرکت تصمیم گرفت نسخه ای آپدیت شده با طراحی بهتر و سخت افزارهای ارتقایافته ارائه دهد. صفحه نمایش بزرگِ ۶٫۴۴ اینچی همراه با باتری پر قدرت، Mi Max 2 را به یک ابزار چندرسانهایِ قدرتمند تبدیل کرده است.
در جدیدترین نسخه، شیائومی به یک طراحیِ یکپارچه با خطوط آنتن در پشت، روی آورده و لبه ها را گرد کرده تا نگهداشتن گوشی در دست راحتتر شود. گوشی، مناسبِ گرفتن با یک دست نیست؛ اما نسبت به Mi Max ظاهر مطلوبتری دارد و بهتر میشود از آن استفاده کرد.
Mi Max2 ،از یک صفحه نمایش ۶٫۴۴ اینچیِ FHD، اسنپدراگون ۶۲۵، RAM 4 گیگابایتی، حافظه ی داخلیِ ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی، اسلاتِ میکروSD، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین جلوی ۵ مگاپیکسلی و باتری بزرگِ ۵۳۰۰ میلی آمپرساعتی -که برای استفادهی حداقل دو روزه (در صورت شارژ کامل) طراحی شده- برخوردار است.
اندازه ی Mi Max2 ، خاص پسند است؛ ولی اگر موبایلی میخواهید که صفحهی بزرگ و عمرِ باتریِ طولانی داشته باشد، انتخابی بهتر از این وجود ندارد.