نقد و بررسی شیائومی, هدفون و هندفری شیائومی

مقایسه 2 هدفون بی سیم شیائومی سامسونگ

مقایسه 2 هدفون بی سیم شیائومی سامسونگ (شیائومی ایرداتز پرو 2 و سامسونگ گلکسی بادز لایو)

بررسی و مقایسه دو هدفون بی سیم شیائومی و سامسونگ

(شیائومی ایرداتز پرو 2 و سامسونگ گلکسی بادز لایو)

دو شرکت شیائومی و سامسونگ از غول‌ های صنعت فناوری به شمار رفته که هر یک در سبد محصول خود گجت‌های متنوعی برای ارائه دارند. از گوشی هوشمند گرفته تا هدفون و برخی دیگر.

هدفون های برند شیائومی و سامسونگ هر دو دارای کیفیت مطلوبی هستند، هرچند که بسیاری سامسونگ را برند بهتری در این زمینه می دانند. به هر حال در این مطلب قصد داریم به مقایسه 2 هدفون بی سیم شیائومی سامسونگ (شیائومی ایرداتز پرو 2 و سامسونگ گلکسی بادز لایو)  بپردازیم. هر یک از این مدل ها طراحی خاص و طرفداران خود را دارند و بنابراین می توانند نظر مخاطب خود را جلب کنند.

هر چند که محصول شیائومی به شدت قیمت کمتری نسبت به محصول سامسونگ دارد و مخاطب بیشتری را پوشش می دهد. این دو هدفون در بسیاری از ویژگی ‌ها شبیه به هم هستند، اما در برخی ویژگی ‌ها تفاوت دارند. در زیر می خواهیم به برخی از ویژگی‌ های این دو هدفون و مقایسه آن ‌ها بپردازیم  و بیشتر با آنها آشنا شویم.

 

طراحی و ساخت

دو هدفون شیائومی و سامسونگ در طراحی به هم شباهتی ندارند. هدفون شیائومی طراحی مستطیلی داشته و محصول سامسونگ بیضی شکل است. هر دو مدل طراحی درون گوش دارند. همچنین نوع آکوستیک آنها پشت بسته است. وزن هدفون ایرداتز  پرو دو 9 گرم بوده و کم است. در سوی دیگر وزن هدفون سامسونگ به 11 گرم در هر گوشی می رسد.

کیس شارژ در هر دو مدل وزن کمی ندارد. رنگ بندی محصول شیائومی محدود به سفید بوده اما سامسونگ گلکسی بادز لایو را در رنگ مشکی، سفید و برنزی عرضه می دارد.

ابعاد هدفون سامسونگ نسبت به شیائومی کمتر است، بنابراین ارگونومی بهتری ارائه می دهد. هر چند که ایرداتز پرو 2 وزن کمتری دارد و می تواند در کاربری طولانی بهتر عمل کند.

بنابراین در این قسمت محصول سامسونگ طراحی بهتری دارد اما وزن هدفون شیائومی و قیمت آن در مقایسه با هدفون سامسونگ کم تر است .

✔️ از دسته بندی هدفون و هندزفری شیائومی دیدن فرمایید .

امکانات و قابلیت ها

هدفون سامسونگ ضدآب نیست اما هدفون شیائومی از قابلیت ضدآب بهره می‌برد. هر دو هدفون با اندروید و iOS سازگاری دارند و از این رو افراد می توانند آنها را به سایر دستگاه ها متصل کنند.

هیچ یک از هدفون ها از فناوری Hi-Res پشتیبانی نمی کنند. دو هدفون سامسونگ و شیائومی قابلیت پشتیبانی از کدک و پروفایل HFP, A2DP, AVRCP SBC, AAC, را دارند.

متاسفانه هیچ یک نشانگر شارژ ندارند . در سایر قابلیت ‌ها محصول سامسونگ شامل مواردی چون سازگاری با گوشی هوشمند و دستیارهای صوتی Siri و Google Assistant و Bixby ، طراحی ارگونومیک، امکان استفاده 60 دقیقه‌ ای تنها با 5 دقیقه شارژ ، کدک Scalable سامسونگ برای ارتباط پایدار بلوتوث با پشتیبانی از UHQ،  امکان شارژ Wireless PowerShare در گوشی‌های Galaxy Note20, Z Fold2, S20, Z Flip, Note10 S10 و Galaxy Fold می شود.

در سوی دیگر هدفون شیائومی ایرداز پرو 2  دارای ویژگی ‌هایی چون سازگاری با دستیارهای صوتی، پشتیبانی از دستیار هوشمند شیائومی XiaoAI ، سنسور اپتیکال مادون قرمز برای تشخیص وضعیت هدفون روی گوش و توقف خودکار پخش موزیک است.

باتری و شارژدهی

هر دو هدفون را می‌توان از طریق کیس شارژ با پورت USB-C شارژ کرد. عمرباتری ایرداتز پرو 2 نسبت به گلکسی بادز لایو بیشتر است به شکلی که بیش از 14 ساعت بوده، اما محصول سامسونگ به 8 ساعت بسنده می کند. برای شارژ هر یک از این هدفون ها باید 1 ساعت زمان صرف کرد زیرا باتری چندان پرظرفیتی ندارند.

در بخش شارژدهی نیز هدفون شیائومی از رقیب خود بهتر عمل می کند .

امکانات و قابلیت های اتصالی

هدفون سامسونگ از کنترلر صدا و قابلیت مکالمه برخوردار است و این مورد را در هدفون شیائومی هم می توان یافت. سیستم کنترل گلکسی بادز لایو برای تنظیم حجم صدا، تغییر محتوای در حال پخش و مکالمه با ضربه به گوشی فعال می شود . در ایرداتز شیائومی نیز کنترل و تغییر محتوا و استفاده از دستیار صوتی از همین طریق امکان پذیر است .

 

هیچ یک از 2 هدفون شیائومی و سامسونگ پشتیبانی از نسخه NFC ندارند و بلوتوث 5.0 در هر دو مدل یافت می شود. حذف نویز میکروفون فقط درهدفون سامسونگ فعال است . البته گلکسی بادز لایو دارای شش میکروفون و ایرداتز پرو 2 شیائومی دارای دو میکروفون است.

قطر درایور در هدفون سامسونگ 12 میلیمتری بوده و در ایرداتز 2 پرو 14 میلیمتری است. متاسفانه محصول شیائومی شامل قابلیت حذف نویز نیست اما گلکسی بادز لایو این ویژگی را داراست. سطح آمپدانس در هدفون شیائومی 32 اهم است.

هر دو هدفون دارای کیفیت صدای بسیار خوبی هستند، اما سامسونگ گلکسی بادز لایو در این بخش کمی برتری دارد، به عنوان مثال دارای میکروفون‌های خوبی است که باعث می‌شود کیفیت مکالمه در آن بیشتر شود.

کلام آخر

محصول سامسونگ و شیائومی دو گزینه هم رده هستند، اما در برخی موارد هدفون گلکسی بادز لایو ویژگی بهتری داشته و در برخی موارد ایرداتز پرو 2 بهتر است. در نهایت، انتخاب بین این دو هدفون به عهده خودتان است و باید بر اساس نیازها و سلیقه‌ی شما انجام شود. امیدوارم که این مقایسه به شما کمک کرده باشد.

اتصال می بند شیائومی به گوشی موبایل

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *