نقد و بررسی شیائومی, گوشی شیائومی

برتری های گوشی های اندرویدی به IOS

بررسی برتری های گوشی های اندرویدی به IOS

بررسی برتری های گوشی های اندرویدی به IOS

در دنیای گوشی های هوشمند یکی از جذاب ترین اتفاقات، رقابت بین سیستم عامل های IOS و اندروید است. هر کدام از این سیستم عامل ها طرفداران خود را دارند و همیشه شاهد رقابت سرسختی که بین این دو گروه جریان دارد هستیم. کاربران اپل و در واقع آیفون ها IOS را بهترین سیستم عامل می دانند و اندرویدی ها معتقدند که امکانات اندروید بسیار فراتر از IOS است. جالب است بدانید بر خلاف IOS که مختص یک برند است، برند های متعددی چون: سامسونگ، شیائومی، هواوی، وان پلاس، پیکسل، اوپو و … از اندروید بهره می برند.

تا این جا متوجه می شویم که کاربران اندرویدی در جهان بسیار بیشتر از صاحبان آیفون هستند البته علاوه بر مسئله ی محبوبیت باید قیمت را نیز در نظر گرفت چرا که در میان برند های اندرویدی گوشی های میان رده و اقتصادی بسیاری تولید می شوند.

مسائل متعددی در محبوبیت یک سیستم عامل تاثیر گذارند، برای مثال عملکرد آسان و سریع در شخصی سازی، مدیریت فایل، ارتباط با سایر پلتفرم ها، اپلیکیشین ها، اشتراک گذاری و  موارد بسیار دیگری می تواند باعث محبوبیت یک سیستم عامل شود.

بدیهی است که هر کدام از سیستم عامل های اندروید و IOS محدودیت ها و مزیت های مخصوص به خود را دارند اما در این مطلب قصد داریم، مهم ترین ویژگی های گوشی های اندرویدی که کاربران معتقدند به واسطه آن ها در جایگاه بالاتری به نسبت آیفون ها قرار می گیرد، بر شمریم.

تنوع انتخاب در میان برند های اندرویدی

همان طور که در قسمت قبل اشاره کردیم برند های بسیاری از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند و همین مسئله سبب می شود، گستره ی انتخاب برای کاربران وسیع باشد. افراد می توانند در میان طرح های مختلف و رده های گوناگون، یک گوشی اندرویدی را متناسب با بودجه و نیازشان تهیه کنند، این در حالی است که دوستداران IOS در سال تنها چند انتخاب محدود خواهند داشت.

توجه داشته باشید که بسیاری از تکنولوژی های جدید و جالب با گوشی های اندرویدی به بازار ارائه می شود، برای مثال گوشی های تاشو و گوشی های مختص گیمینگ تا امروز در برند اپل تولید نشده اند. برخی از امکانات مانند نمایشگر کوچک پنل پشتی که در گوشی شیائومی مانند: Mi 11 Ultra وجود دارند در آیفون ها در دسترس نیست.

تعدد برنامه های اندرویدی

یکی از مواردی که در بحث های طرفدارن اندروید و IOS همیشه به آن تاکید می شود، تعداد برنامه هایی است که بازار های اندرویدی در دسترس کاربران قرار می گیرد. حتما می دانید که بازار مخصوص اندروید برای تهیه اپلیکیشن های مختلف Google Play و بازار IOS برای دسترسی به برنامه ها  App Stor نام دارد. تعداد برنامه های در دسترس در گوگل پلی طبق آمار گرفته شده در سال 2021 چیزی حدود 3.48 میلیون برنامه و تعداد برنامه های موجود در اپ استور 2.22 میلیون برنامه است.

علاوه بر این که اختلاف تعداد اپلیکیشین های موجود در دو بازار در حال میلیونی شدن است باید بدانید که تعداد برنامه های رایگان در بازار اندرویدی نیز بیش از اپ استور است. یکی از مزایای اپ های رایگان این است که اگر شما به برنامه ای احتیاج داشتید و باید آن را می خریدید به راحتی می توانید معادل آن را در بین اپلیکیشن های رایگان پیدا کنید.

شخصی سازی رابط کاربری

افرادی که تمایل دارند تا فضای گوشی هوشمندشان از رنگ ها و فونت ها تا لاکچر ها و آیکون همه خاص و مطابق سلیقه شان باشد، بی شک گوشی های اندرویدی را بیشتر می پسندند. با این که اپل در نسخه های اخیر آیفون ها تا حد زیادی نسبت به قبل برای جا به جایی اپ ها و چیدمان صفحات گوشی، دست مخاطببین را باز گذاشته، اما این آزادی به پای گوشی های اندرویدی نمی رسد. در گوشی هایی که با سیستم عامل اندروید کار می کنند بخصوص آن هایی که از برند شیائومی و سامسونگ هستند، کاربران را با دنیای جدیدی برای شخصی سازی رابط کاربری آشنا می کنند. در این دنیای متنوع تمامی رنگ ها، شکل ها و حتی صدا ها به راحتی قابل تغییرند.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از مدتی استفاده از گوشی هوشمند خود، از آن خسته شده باشید اما از آن جایی که تعویض گوشی در کوتاه مدت نه اقتصادی است و نه منطقی، کافی است که تم کلی آن را تغییر دهید، تجربه ی کاربران نشان داده که حس کار کردن با یک گوشی جدید را دارند.

شارژ سریع

در عصری که سرعت حکمفرماست، گوشی هایی که سریع تر شارژ می شوند، محبوبیت بالاتری دارند. پیش از این، تمام شدن شارژ گوشی یکی از دغدغه های جدی کاربران بود اما از زمانی که شارژر های فست شارژ به بازار تکنولوژی معرفی شدند، این دغدغه تا حدی حل شد. زمانی شارژر های فست شارژ 25 یا 45 واتی، سریع ترین منابع برای تجدید قوای گوشی های هوشمند بودند، اما حالا به لطف گوشی های اندرویدی به خصوص محصولات کمپانی های چینی مانند شیائومی، زمان شارژ سریع به کلی تغییر کرده و حالا شاهد حضور شارژر های فست شارژ 120 واتی در بازار هستیم. این در حالی است که جدید ترین آیفون ها  از شارژر سریع 27 واتی پشتیبانی می کنند.

با وجود این شارژر ها، مدل های بسیاری از گوشی های هوشمند در زمان هایی مانند 20 یا 15 دقیقه باتری را فول شارژ می کنند. علاوه بر مدت زمان شارژ شدن، این نکته که بسیاری از گوشی های اندرویدی با باتری های حجیم تری نیز به بازار راه پیدا کرده اند یکی از مزیت های آن ها به حساب می آید.

خرید کابل شارژ و آداپتور شیائومی

Split Screen

در حالی که کاربران گوشی های اندرویدی مدت هاست از قابلیت تقسیم صفحه برای استفاده از دو اپلیکیشن به صورت همزمان استفاده می کنند، این قابلیت برای کاربران IOS بسیار عجیب است. انتظار می رفت که این ویژگی در جدیدترین نسخه های IOS اضافه شود، اما همچنان خبری از آن نیست. بد نیست بدانید که امکان تصویر در تصویر نیز به تازگی به این سیستم عامل اضافه شده و در بسیاری از برنامه ها نیز عملکرد درستی ندارد.

در حالی که قابلیت اسپلیت اسکرین در گوشی های اندرویدی به کار ها سرعت می بخشد و کاربران را در بسیاری از فعالیت های روزمره یاری می کند، صاحبان آیفون همچنان چشم به راهند تا این ویژگی در IOS جدید به قابلیت های گوشیشان اضافه گردد.

 

درگاه Type C

تقریبا اکثر گوشی های موجود در بازار، دارای درگاه تایپ سی هستند، اما آیفون ها هنوز با درگاه لایتنینگ به بازار عرضه می شود. شاید این مسئله همان موضوعی باشدکه بسیاری از کاربران اپل را نیز کلافه کرده است. جای سوال وجود دارد، در حالی که مک بوک ها و برخی از آیپد ها هم به درگاه Type c مجهز شده اند، چرا آیفون ها بدون این درگاه تولید می شوند؟

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اهمیت داشتن درگاه تایپ سی در چیست؟ داشتن این درگاه نه تنها امکان ارتباط و انتقال اطلاعات با گجت ها و دستگاه های دیگر را به راحتی و با سرعت بالا فراهم می کند، بلکه قابلیت شارژ شدن با ولتاژ بالا را نیز به گوشی اضافه می کند.

قیمت

تا این جا متوجه شدیم که گوشی هایی که با سیستم عامل IOS کار می کنند، تنها آیفون ها هستند و در بازار گوشی ها ی هوشمند، آیفون ها در دسته ی پرچمداران و گوشی های لوکس قرار می گیرند و برای داشتن یک آیفون در حال حاضر باید مبلغی حدود 1000 دلار هزینه کرد، بدیهی است که این هزینه برای افراد زیادی بسیار بالاست، در صورتی که گوشی های اندرویدی در دسته های مختلف پرچمدار، میان رده و اقتصادی تولید می شوند و حتی در هر دسته نیز بر چسب قیمتی آن ها متنوع است. علاوه بر این در بسیاری از برند های چینی مانند شیائومی گوشی هایی تولید می شود که با این که امکاناتی مطابق مدل های برند های مشهوری چون اپل و سامسونگ دارند، اما با قیمت بسیار کمتری در دسترس کاربران قرار می گیرند.

شاید یکی از مهم ترین دلایلی که اندروید بازار گوشی های هوشمند را در دست گرفته همین باشد، افراد به راحتی می توانند گوشی اندرویدی مطابق با بودجه خود تهیه نمایند.

حسگر اثر انگشت

فیس آیدی گوشی های آیفون و عملکرد بی نظیر آن تحول جدیدی در دنیای گوشی های هوشمند ایجاد کرد. در بی نظیر بودن این تکنولوژی جذاب جای بحثی نیست اما بسیاری معتقدند که حذف حسگر اثر انگشت کار درستی نبوه و در بسیاری از مواقع درد سر ساز است، اللخصوص در این سال ها که جهان پاندمی کرونا را پشت سر می گذاشت، پایین آوردن ماسک برای باز کردن گوشی کاری غیر منطقی بود و وارد کردن رمز نیز برای بسیاری از کاربران کند و کلافه کننده پیش می رفت.

پشتیبانی از قلم

حتما می دانید که قلم یکی از  تکنولوژی های بود که  نظر کاربران زیادی را به خود جلب کرد و با گوشی های نوت سامسونگ به جهان معرفی شد. کمپانی اپل هیچگاه علاقه ای به اضافه کردن قلم در گوشی های خود نشان نداد. قلم امکان ارتباط نزدیک تر با گوشی را فراهم می کند و فعالیت هایی مانند نوشتن و طراحی کردن را واقعی تر می کند. اگر به گوشی های قلم دار علاقه دارید باید در میان گوشی های اندرویدی به دنبال آن بگردید.

 

 

تشخیص شارژر اصلی شیائومی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *