فهرست مطالب
گوشی شیائومی
شاید بتوان بازار گوشی های موبایل را یکی از داغ ترین و پر رقابت ترین بازار های فعال در جهان قلمداد کرد.
این بازار پویا و فعال که روزانه خبر ها و حاشیه های زیادی را با خود به دنبال دارد، این روز ها به یک میدان جنگ بدل شده که برند های مختلف را به شدت به چالش می کشد.
در این میان برند هایی نیز هستند که در طی سالیان این چالش ها را تاب نیاورده اند و از رقابت خارج شده اند.
یکی از کمپانی های نسبتاً نوظهور فعال در این بازار برند شیائومی است که کار خود را از سال ۲۰۱۰ آغاز کرده و از آن زمان تا به حال روند رو به رشد خود را متوقف نکرده. حوزه فعالیت این برند در دنیای گوشی های هوشمند، گستره ای از گوشی های مقرون به صرفه و گوشی های پرچمدار حرفه ای را در بر می گیرد.
کمپانی چینی شیائومی از سال ۲۰۱۰ تا به الان موفق شده تا به خوبی خود را در لیست برترین تولیدکنندگان گوشی های هوشمند جهان قرار دهد و شهرت و محبوبیت خود را فراتر از کشور و قاره خود ارتقاء دهد.
این کمپانی که حالا تولیدات شرکت های قدرتمند فعال در این حوزه را به چالش کشیده، هر ساله نامش را در لیست برترین گوشی های سال قرار می دهد.
در این مطلب قصد داریم تا شما را با برترین گوشی های تولید شده توسط این کمپانی در سال ۲۰۲۰ آشنا کنیم. تا انتهای مطلب با شیائومی سیتی همراه باشید.
Poco X2
کمپانی شیائومی بعد از دو سال، نسخه دوم از سری گوشی های Poco را وارد بازار کرد. نسخه اول Pocophone همچنان یکی از تولیدات درخشان شیائومی به حساب می آید. گوشی Poco X2 تغییرات اساسی از نظر ظاهری و فنی داشته است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
این گوشی تمام شیشه ای دارای فرمی از جنس آلومینیوم می باشد که علاوه بر زیباسازی گوشی، موجب افزایش آنتن دهی آن هم شده است. Poco X2 دارای نمایشگر ال سی دی ۶٫۶۷ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۰۰ می باشد و قادر است تا ۵۰۰ نیت روشنایی تولید کند؛ بنابراین استفاده از گوشی در زیر نور شدید خورشید مشکلی را ایجاد نخواهد کرد.
پردازنده مرکزی این گوشی ساخته شرکت کوالکام و از نوع اسنپدراگون ۷۳۰G می باشد که در کنار پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ از عهده پخش بازی های سنگین هم بر می آید.
دوربین این گوشی از نوع چهارگانه می باشد که در حلقه ای درخشان در قاب پشتی به چشم می خورد. این دوربین شامل یک سنسور اصلی و واید ۶۴ مگاپیکسلی است که در کنار سنسور های ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو قرار گرفته.
سنسور چهارم این دوربین هم ۲ مگاپیکسلی است و در تشخیص عمق میدان تصاویر کاربرد دارد. دوربین سلفی این گوشی نیز که از نوع دو گانه می باشد، دارای دو لنز ۲۰ و ۲ مگاپیکسلی است.
در نهایت باید اشاره کرد که حسگر اثر انگشت این گوشی در لبه کناری آن تعبیه شده و کمپانی شیائومی آن را به یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز نموده.
Mi 10
یکی از بزرگترین مزیت های این گوشی پرچمدار نسبت به سایر گوشی های هم رده اش، صفحه نمایش AMOLED 6.67 اینچی آن است که به دلیل نحوه قرارگیری دوربین سلفی، حدود ۹۰ درصد از قاب جلویی، تماماً به نمایشگر اختصاص یافته! این نمایشگر از نوع ۹۰ هرتزی است و به همین دلیل قادر است تا تصاویر پر فریمی مثل فیلم و بازی را بسیار روان و بدون پرش تصویر پخش نماید.
از طرف دیگر شیائومی Mi 10 را به پردازنده قدرتمند اسنپدراگون سری ۸۶۵ مجهز نموده و پردازنده گرافیکی آن را هم آدرنو ۶۵۰ تعیین کرده.
Mi 10 همانند سایر گوشی های تولید شده توسط شیائومی از وجود رابط کاربری ویژه همین کمپانی، یعنی MIUI بهره می برد که این گوشی هم به نسخه یازدهم از این رابط کاربری مجهز شده است.
دوربین چهارگانه Mi 10 دارای ۴ لنز متفاوت می باشد که سنسور اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است! گوشی Mi Note 10 برای اولین بار در جهان، دوربینی با یک لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی را ارائه داد و بعد از آن شیائومی در گوشی Mi 10 هم از این لنز استفاده کرد.
لنز دوم این دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و لنز سوم و چهارم هر دو ۲ مگاپیکسلی می باشند. دوربین سلفی این گوشی که ۲۰ مگاپیکسلی است از فرمت HDR نیز پشتیبانی می کند.
حسگر اثر انگشت MI 10 در زیر صفحه نمایش تعبیه شده و کمپانی شیائومی میزان ظرفیت باتری این گوشی را ۴۷۸۰ میلی آمپر ساعت گزارش نموده.
Black Shark 3
سری گوشی های بلک شارک شیائومی، به عنوان گوشی های ویژه گیمینگ یا بازی کردن معروف هستند و تمرکز قابلیت های آن ها در هر سه ورژن عرضه شده از آن، بر روی سخت افزار و سرعت پخش فایل های چند رسانه ای است.
این گوشی ها همواره ظاهری متفاوت داشته اند و بلک شارک ۳ هم از این قاعده مستثنی نیست. بدنه پشتی این گوشی تماماً از جنس آلومینیوم می باشد و به همین دلیل هم وزن این گوشی ۲۲۲ گرم گزارش شده.
نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی این گوشی از نوع AMOLED بوده و ۱۲۰ هرتزی می باشد و به همین دلیل نیز سرعت پخش فریم های یک بازی در این گوشی دو برابر یک نمایشگر معمولی ۶۰ هرتزی است! تراکم پیکسلی این نمایشگر ۳۹۵ پیکسل بر اینچ گزارش شده و میزان روشنایی آن نیز ۵۰۰ نیت می باشد.
شیائومی برای این سری از گوشی های بلک شارک خود تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۵۰ را در نظر گرفته.
از آنجایی که این گوشی در حافظه های ۱۲۸/۸، ۱۲۸/۱۲ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت عرضه شده، کمپانی جایگاهی برای کارت حافظه خارجی تعبیه نکرده.
دوربین این گوشی دارای سه سنسور می باشد که سنسور اول ۶۴ مگاپیکسلی بوده و سنسور دوم و سوم به ترتیب ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی می باشند.
دوربین سلفی هم ۲۰ مگاپیکسلی بوده و دارای عدد دیافراگمی برابر f/2.2 می باشد.
باتری این گوشی که دارای ظرفیت ۴۷۲۰ میلی آمپر ساعتی است از قابلیت شارژ سریع ۶۵ و ۳۰ واتی و شارژ مگنتی یا مغناطیسی نیز پشتیبانی می کند.
Black Shark 3 Pro
مدتی پس از ارائه گوشی بلک شارک ۳، کمپانی شیائومی بلک شارک ۳ Pro را نیز روانه بازار کرد که در چند ویژگی مهم با یکدیگر تفاوت هایی دارند.
از جمله این تفاوت ها می توان به نمایشگر بزرگتر مدل Pro اشاره کرد.
صفحه نمایش این گوشی از نوع AMOLED 7.1 اینچی است که رزولوشن بالاتری نسبت به مدل قبلی خود دارد (۱۴۴۰*۳۱۲۰).
این نمایشگر بزرگتر که از فرمت HDR10+ کاملاً پشتیبانی می کند، دارای عدد تراکم پیکسلی بالاتری نیز می باشد و ۴۸۴ پیکسل در هر اینچ خود دارد.
نمایشگر این گوشی از نوع ۲۷۰ هرتزی است و به نظر می رسد سنگین ترین بازی ها نیز بر روی این گوشی با بالاترین سرعت و کیفیت قابل پخش هستند!
مشخصات سخت افزاری در این نسخه از گوشی بلک شارک ۳ دچار تغییر نشده و تراشه و پردازنده گرافیکی آن همچنان به ترتیب اسنپدراگون ۸۶۵ و آدرنو ۶۵۰ می باشد. این گوشی در دو حافظه ۲۵۶/۸ و ۵۱۲/۱۲ گیگابایتی عرضه شده است.
دوربین پشتی و دوربین سلفی این گوشی نیز همانند گوشی بلک شارک ۳ بوده و هیچ تغییری به خود ندیده.
اما در طرف دیگر شیائومی ظرفیت باتری این گوشی را بالاتر برده و به ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت رسانده که اقدامی کاملاً هوشمندانه و ضروری به نظر می رسید.
Redmi Note 9 Pro Max
سری گوشی های ردمی شیائومی از دسته گوشی های مقرون به صرفه این کمپانی هستند.
گوشی ردمی نوت ۹ پرو که در سال ۲۰۲۰ عرضه شد ظاهر متفاوت تری نسبت به سایر گوشی های شیائومی دارد.
بدنه این گوشی نسبت به قطرات آب و باران مقاوم می باشد و بنابراین نگرانی در خصوص قطعات داخلی بی مورد خواهد بود.
از آن جایی که قاب این گوشی کاملاً از جنس شیشه طراحی شده، شیائومی آن را به گوریلا گلس ۵ مجهز نمونده تا در برابر ضربات احتمالی مقاومت داشته باشد.
نمایشگر ال سی دی این گوشی ۶٫۶۷ اینچی بوده و تراکم پیکسلی آن هم ۳۹۵ می باشد.
شیائومی برای این گوشی میان رده تراشه اسنپدراگون ۷۲۰G را در نظر گرفته که نسبت به اسنپدراگون ۷۳۰G عملکرد بهتری را از خود نشان می دهد.
این تراشه با پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ هماهنگ شده است.
دوربین این گوشی که در وسط قاب پشتی قرار گرفته، شامل یک لنز اصلی و واید ۴۸ مگاپیکسلی است که در کنار سه لنز ۸، ۵ و ۲ مگاپیکسلی دیگر قرار گرفته.
دوربین سلفی این گوشی نیز دارای یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی می باشد.
یکی از بزرگترین نقاط قوت این گوشی ظرفیت بالای این گوشی است (۵۰۲۰ میلی آمپر ساعت) که به راحتی نیاز روزانه یک فرد پر مصرف را پوشش می دهد.
Mi Note 10
گوشی Mi Note 10 با سر و صدا های زیادی وارد بازار شد؛ چرا که می نوت ۱۰ اولین گوشی هوشمند جهان با لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی است و این در حالی است که دوربین این گوشی از نوع ۵ گانه می باشد! در کنار این لنز، یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی تله فوتو قرار گرفته که تا دو برابر قابلیت زوم دارد.
لنز سوم هم از نوع تله فوتو و ۵ مگاپیکسلی می باشد که تا ۵ برابر بزرگنمایی می کند. لنز چهارم اولترا واید و ۲۰ مگاپیکسلی است و در نهایت لنز پنجم از نوع ماکرو و ۲ مگاپیکسلی می باشد.
دوربین سلفی این گوشی که در یک بریدگی قطره مانند قرار گرفته نیز ۳۲ مگاپیکسلی می باشد و بنابراین به نظر می رسد تمرکز کمپانی در ساخت این گوشی بر روی دوربین های آن بوده است.
نمایشگر این گوشی از نوع AMOLED 6.47 اینچی است و تراکم پیکسلی آن هم ۳۹۸ در هر اینچ گزارش شده.
این نمایشگر که از فرمت HDR10 نیز پشتیبانی می کند دارای میزان روشنایی ۶۰۰ نیت می باشد که عددی بسیار قابل توجه است.
می نوت ۱۰ به تراشه اسنپدراگون ۷۳۰G مجهز شده که با پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ همگام گشته.
این گوشی با وجود آن که از کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمی کند اما در حافظه ۱۲۸/۶ گیگابایتی عرضه شده است.
نه تنها لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی، بلکه باتری ۵۲۶۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی نیز یکی از بزرگترین نقاط قوت می نوت ۱۰ به حساب می آید.
Redmi K30 Pro
گوشی ردمی K30 Pro از جمله متفاوت ترین گوشی های مقرون به صرفه سال ۲۰۲۰ می باشد و این تفاوت به راحتی و حتی از نظر مشخصات ظاهری نیز قابل رویت است.
این گوشی دو سیم کارته دارای نمایشگری از نوع Super AMOLED است که ۶٫۶۷ اینچ بوده و دارای رزولوشن ۱۰۸۰*۲۴۰۰ می باشد.
این صفحه نمایش که از فرمت HDR10+ پشتیبانی می کند دارای میزان روشنایی ۵۰۰ نیت و تراکم پیکسل ۳۹۵ نیز هست.
از جهت نرم افزاری، این گوشی به اندروید ۱۰ و نسخه یازدهم از رابط کاربری ویژه شیائومی یعنی MIUI مجهز شده. از طرف دیگر کمپانی شیائومی تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۵۰ را برای گوشی ردمی K30 Pro به کار گرفته.
یکی از تفاوت های بزرگ این گوشی با نسخه قبلی خود یعنی Redmi K30 نحوه قرار گیری دوربین سلفی آن است.
دوربین سلفی این گوشی که ۲۰ مگاپیکسلی است به صورت پاپ-آپ طراحی شده و بنابراین شاهد هدر رفت فضا در قاب جلویی نیستیم.
دوربین اصلی این گوشی از نوع چهارگانه بوده و در یک فضای دایره ای شکل و به صورت متقارن قرار گرفته و متفاوت تر از مدل ردمی K30 طراحی شده.
این دوربین شامل: لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و لنز های کمکی ۵، ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی است.
باتری این گوشی دارای ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی بوده که این مورد هم از جمله تفاوت های این گوشی با مدل ردمی K30 می باشد.
به طور کلی این گوشی نسبت به ردمی K30، پیشرفت های زیادی در حوزه قدرت سخت افزاری، طراحی ظاهری، ظرفیت باتری و کیفیت تصویر داشته است.
Mi CC9 Pro
گوشی Mi CC 9 Pro از جمله نسخه های جدید گوشی پرچمدار Mi 9 بوده که البته پیشرفت های بسیاری در مشخصات فنی اش دیده می شود.
یکی از بزرگترین جذابیت های این گوشی لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی آن است که در کنار چهار لنز ۱۲، ۵، ۲۰ و ۲ مگاپیکسلی دیگر تشکیل یک دوربین پنجگانه قدرتمند را داده.
دوربین سلفی این گوشی نیز که در یک بریدگی قطره مانند قرار گرفته از یک تک لنز ۳۲ مگاپیکسلی تشکیل شده.
نمایشگر AMOLED و ۶٫۴۷ اینچی این گوشی که حدود ۸۸ درصد از قاب جلویی را به خود اختصاص داده دارای کیفیت تصویر مناسبی بوده و دارای میزان روشنایی بالایی می باشد (۶۰۰ نیت).
از طرف دیگر تراشه رایج این روز های دنیای گوشی های هوشمند، یعنی اسنپدراگون ۷۳۰G به خوبی از پس پخش انواع بازی های مختلف در این گوشی بر می آید.
این گوشی که هر دو قاب جلویی و پشتی آن با گوریلا گلس ۵ محافظت می شود، دارای یک باتری با ظرفیت ۵۲۷۰ میلی آمپر ساعتی می باشد که از شارژ سریع ۳۰ واتی نیز پشتیبانی کرده و در طی یک ساعت کاملاً شارژ می شود.
این گوشی فاقد یک درگاه مجزا برای کارت حافظه جانبی می باشد و به همین دلیل هم در حافظه های بالایی همچون ۱۲۸/۶، ۱۲۸/۸ و ۲۵۶/۸ به بازار عرضه شده که به خوبی پاسخگوی نیاز های کاربر خواهد بود.
Redmi Note 8 Pro
در سالهای اخیر کمپانی شیائومی پرچم داران موفقی را روانه بازار کرده؛ اما در کنار آن ها از تولید گوشی های مقرون به صرفه و میان رده خودش هم قافل نشده.
یکی از بهترین گوشی های میان رده این کمپانی ردمی نوت ۸ پرو می باشد که دو سیم کارته بوده و بدنه ای درخشان و زیبا دارد.
این گوشی دارای نمایشگری از نوع ال سی دی می باشد که از ۱۶ میلیون رنگ پشتیبانی می کند و توسط گوریلا گلس ۵ هم محافظت می شود.
این نمایشگر از فرمت HDR پشتیبانی می کند و میزان نور تولیدی آن نیز از سوی کمپانی تولید کنند، ۵۰۰ نیت گزارش شده.
این گوشی از جمله معدود محصولات شیائومی است که به چیپست مدیاتک مدل Helio G90T مجهز شده.
تراشه ای که با پردازنده گرافیکی Mali-G76 هماهنگ گشته و عملکرد بسیار قابل قبولی را از خود نشان می دهد.
این گوشی از کارت حافظه جانبی پشتیبانی می کند و علاوه بر آن از تنوع خوبی در حافظه داخلی نیز برخوردار است.
دوربین این گوشی میان رده از چهار لنز تشکیل شده که شامل یک لنز ۶۴ و ۸ و دو لنز ۲ مگاپیکسلی می باشد.
دوربین سلفی نیز که از کیفیت اچ دی ار پشتیبانی می کند، ۲۰ مگاپیکسلی می باشد.
در بین گوشی های میان رده یکی از مهمترین فاکتور های قابل بررسی، میزان ظرفیت باتری آن هاست که در خصوص این گوشی شیائومی ظرفیتی معادل ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی را در نظر گرفته که عددی کاملاً مناسب و معقول به نظر می رسد.
Redmi 8
گوشی ردمی ۸ نمونه کامل یک گوشی اقتصادی و کاربردی است که در جمع بهترین گوشی های مقرون به صرفه بازار موبایل قرار گرفته.
این گوشی که طراحی بسیار ساده و مینیمالی برای آن در نظر گرفته شده دارای یک نمایشگر از نوع ال سی دی است که ۶٫۲۲ اینچی بوده و رزولوشنی برابر ۱۵۲۰*۷۲۰ دارد.
شیائومی برای این سری از گوشی های ردمی خود تراشه اسنپدراگون ۴۳۹ و پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۰۵ را به خدمت گرفته.
دوربین این گوشی از نوع ساده بوده و ۱۲ مگاپیکسلی است که در کنار یک سنسور ۲ مگاپیکسلی جهت تشخیص بهتر عمق میدان قرار گرفته و دوربین سلفی ردمی ۸ نیز ۲۰ مگاپیکسلی می باشد.
این گوشی برای افرادی که بیشتر وقت خود را دور از خانه می گذرانند و دسترسی همیشگی به پاوربانک یا شارژ ندارند بسیار مناسب می باشد؛ چرا که ظرفیت باتری ردمی ۸، ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت بوده و به راحتی پاسخگو نیاز های روزانه کاربر می باشد.
سلام
سلام
سلام من گوشیRedmi Note 9 Pro Maxدارم این گوشی خوبیه بنظرتون بهتر از این گوشی هس ؟
اگه هس لطفا بگید که من بخرم اگه بگید ممنون میشم همینجا داخل این پیاما پاسخ من رو بدید لطفا
سلام روزتون بخیر از گوشیتون راضی هستین ؟ اگر پاسختون مثبته تا اومدن مدل های جدید تر عوضش نکنین و استفاده کنید
سلام من نوت ۱۱ اس ای دارم خیلی هم راضیم ولی این سایتها چیزی رو معلوم نمیکنه یعنی نوت ۸ بهتر از نوت ۱۱ ؟؟؟؟؟
سلام روزتون بخیر نه لزوما این طور نیست که گوشی شما خوب نباشه اینها آماری هست که در سایت های بین المللی طبق آمار فروش و رضایت منتشر می شن وگرنه حتما در گوشی های شیائومی بیش از 10 تا محصول خوب و پر طرفدار وجود داره