فهرست مطالب
تفاوت ساعت هوشمند و مچ بند هوشمند چیست؟
دستگاه های هوشمند برای افراد هوشمند است؛ کسانی که می خواهند زندگی شخصی و کاری خود را مدیریت کنند و چندین کار را همزمان انجام دهند. افراد زیادی این دستگاه ها را می خرند تا بهره وری و راندمان کاری خود را افزایش داده و در عین حال سلامتی خود را نیز حفظ کنند. اگر شما نیز قصد خرید یکی از این دستگاه های هوشمند را دارید و نمی دانید که ساعت هوشمند را خریداری کنید و یا مچ بند هوشمند ، مقاله « مقایسه ساعت هوشمند و مچ بند هوشمند » را دنبال کنید تا به تفاوت های این دو پی ببرید و تصمیم درست را برای خرید اتخاذ کنید.
ساعت هوشمند یا مچ بند هوشمند؟!
اجازه بدهید در ابتدا پارامترها و مولفه هایی را تعریف کنیم و سپس به مقایسه این دو دستگاه بپردازیم.
عمر باتری
ساعت های هوشمند معمولا نیاز به شارژ روزانه دارند. بنابراین اگر یک روز یادتان برود که این دستگاه را شارژ کنید، تا یک روز نمی توانید حداقل از آن استفاده کنید. اما در طرف دیگر، مچ بند های هوشمند معمولا طول عمر ۶ یا ۷ روزه دارند.
برخی دستبند ها نظیر می بند ۲ شیائومی قادرند (بر اساس میزان مصرف) تا ۲۰ روز شارژ نگه دارند. برخی قابلیت ها نظیر ثبت کیفیت خواب نیازمند طول عمر قوی باتری است و اگر ساعت هوشمند شما شارژ نداشته باشد، عملا از این قابلیت کاربردی بی بهره خواهید بود. بنابراین در این پارامتر، برنده میدان، مچ بند هوشمند است.
راحتی
مچ بند های هوشمند سبک تر از ساعت های هوشمند هستند و از این رو هیچ احساس سنگینی بر روی مچ دست ایجاد نمی کنند. بر اساس تجربه شخصی نویسنده، اگر یک دستبند هوشمند را به مدت ۶ – ۷ روز به دستتان ببندید، در روز هشتم یادتان خواهد رفت که چیزی به دستتان بسته اید! اما زمان بیشتری طول می کشد تا به ساعت هوشمند خود عادت کنید. پس در این زمینه هم مچ بند های هوشمند احساس بهتری به کاربر انتقال می دهند.
اعلانات (نوتیفیکیشن ها)
در زمینه تحویل اعلانات و دیگر ارتباطات مشابه، ساعت های هوشمند به مراتب قوی تر و بهتر عمل می کنند و آن هم به جهت استفاده از صفحه نمایش TFT/OLED است. این در حالیست که اغلب دستبند های هوشمند ، از LCD های مونوکروم یا تک رنگ بهره می برند. همچنین برخی از ساعت های هوشمند نظیر آمازفیت بیپ شیائومی از قابلیت مولتی تاچ یا لمس چندگانه برخوردارند. در مجموع در این زمینه استفاده از ساعت هوشمند به کاربر احساس خوشایند و بهتری می دهد.
قابلیت ضد آب
اگرچه هر دو دستگاه هوشمند اغلب استاندارد حفاظتی IP64 یا IP68 دارند و ضد رطوبت هستند، اما بند های چرمی که در ساعت های هوشمند استفاده می شود، در صورت مواجهه مداوم و چندباره با آب و رطوبت، کیفیت بافت خود را از دست خواهد داد. این در حالیست که بند سیلیکونی دستبند های هوشمندی نظیر می بند ۳ شیائومی ، می تواند رطوبت را بی اندازه تحمل کند.
قیمت
همانطور که انتظار می رود، ساعت های هوشمند گرانتر هستند. اگرچه کمی عجیب به نظر می رسد؛ با تمام ویژگی های مثبتی که مچ بند های هوشمند به نسبت رقیب دارند، اما این ساعت های هوشمند هستند که تنها به جهت کارایی بالاتر خود و حس لاکچری بودن، گرانتر و بین اقشار ثروتمند پرطرفدارتر بوده و بالطبع تولیدکنندگان، بیشتر وقت و بودجه خود را صرف آنها می کنند. این درحالیست که شیائومی ، که همواره به کیفیت و قیمت ارزان محصولات خود شهره بوده، شیوه اعتدال را در پیش گرفته و به همان اندازه که به ساعت های هوشمند خود بها می دهد، حتی بیشتر از آن برای تولید دستبند های هوشمند زمان و هزینه صرف می کند.
در آخر امیدواریم مقاله « مقایسه ساعت هوشمند و مچ بند هوشمند » به شما کمک کند تا تصمیم صحیحی را جهت خرید دستگاه هوشمند اتخاذ کنید.