آموزش

حل مشکل اکانت گوگل پس از ریست فکتوری

معرفی و حل مشکل اکانت گوگل پس از ریست فکتوری

بررسی و حل مشکل اکانت گوگل پس از ریست فکتوری

خیلی از مواقع بنا به دلایلی ممکن است مجبور شویم گوشی اندروید خود را ریست فکتوری کنیم. پس از ریست فکتوری هم همه‌چیز به نظر درست می‌آید و از این کار راضی هستیم. اما یک مشکل ممکن است به وجود بیاید و همه‌چیز را برهم بزند و آن هم عدم ورود به اکانت گوگل است.

اگر در گوشی‌های اندرویدی خود نتوانید به اکانت گوگل متصل شوید، مشکلات دیگری در ادامه پیدا خواهید کرد که باعث می‌شود دیگر نتوانید از تلفن همراهتان به درستی استفاده کنید. برای حل مشکل اکانت گوگل پس از ریست فکتوری ، چند گام را باید طی کنید که ما در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.

بررسی دلایل عدم ورود به اکانت گوگل بعد از ریست کردن تنظیمات گوشی

این مشکل ممکن است برای کاربران متعددی پیش بیاید که پس از ریست فکتوری گوشی اندروید خود، دیگر امکان ورود به اکانت گوگل را نمی‌یابند. گاهی چاره‌ای جز این نداریم که تنظیمات گوشی را به حالت کارخانه برگردانیم.

با انجام این عمل، تمام تنظیمات بازنشانی می‌شود و به همان حالتی در می‌آید که نخستین بار در هنگام خرید گوشی شاهد آن بودیم. مسئله این‌جاست که پس از انجام ریست فکتوری، باید مجددا وارد اکانت گوگل خود شوید. ممکن است رمزعبور یادتان رفته باشد، یا اصلا آن اکانت اولیه را خودتان نساخته باشید و رمز عبور آن را ندانید. این مسئله بسیار آزاردهنده است و باید برای حل آن چندین روش را امتحان کنید.

احراز هویت اکانت گوگل به منظور افزایش امنیت دستگاه انجام شده است و طبیعی است که گوگل به راحتی نمی‌گذارد با هر ایمیل دیگری وارد شوید. به این دلیل کاربران گاهی با چالش‌هایی مواجه شوند که یکی از آن‌ها همین موردی است که به آن اشاره کردیم و البته راه‌حل‌هایی برای رفع آن وجود دارد.

این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد که رایج‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • اتصال ضعیف اینترنت: ممکن است به دلیل سیگنال ضعیف اینترنت، نتوانید با موفقیت وارد اکانت گوگل خود شوید. انتظار این مسئله را داشته باشید که اتصال اینترنت ضعیف محدودیت‌هایی در دسترسی شما به اکانت گوگل ایجاد کند.
  • ورود اطلاعات نادرست: ممکن است اطلاعات لازم برای ورود به اکانت گوگل را فراموش کرده باشیم. پیش از ریست فکتوری کردن حتما حواستان باشد که این اطلاعات را می‌دانید و مشکلی برایتان به وجود نخواهد آمد. هم‌چنین ممکن است جیمیل متعلق به فرد دیگری بوده است که ما اکنون به آن شخص دسترسی نداریم. به هر حال موارد این‌چنینی مهم‌ترین عامل بروز این مشکل هستند.
  • قفل شدن موقت نمایه گوگل: گاهی گوگل پس از مشاهده فعالیت‌های مشکوکی نظیر تغییر لوکیشن، اتصال اینترنت یا حتی دستگاه موبایل، ممکن است نمایه‌ را به طور موقت قفل کند. در این شرایط شما باید با پشتیبانی گوگل مکاتبه کنید تا این محدودیت‌ها را برطرف کنند.

ممکن است دلایل  دیگری هم در این میان وجود داشته باشد، اما دلایل مهم معمولا همین موارد هستند. در بخش بعدی راه‌حل این مشکل را بیان می‌کنیم. بهتر است پیش از آن‌که اقدام به ریست فکتوری کنید، قابلیت FRP را از قسمت تنظیمات غیرفعال کنید تا پس از اتمام ریست فکتوری، با هر آدرس جیمیلی بتوانید وارد حساب کاربری خود شوید و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

✔️ برای مشاهده مدل های مختلف گوشی شیائومی کلیک کنید .

ورود به اکانت گوگل پس از ریست فکتوری

برای حل این مشکل، چندین راه‌حل مختلف وجود دارد. در برخی از این روش‌ها به برنامه‌های دیگر و یا کامپیوتر نیاز داریم و در برخی دیگر نه. ما در این‌جا سعی می‌کنیم تمام روش‌های ممکن را توضیح بدهیم تا هرکدام که برای شما راحت‌تر بود، همان را انجام دهید.

روش اول: ریست کردن پسورد اکانت گوگل

در اولین گام، می‌توانیم پسورد حساب گوگل خود را ریست کنیم. این روش ساده است و می‌شود روی آن حساب کرد. کافی است ایمیل مرتبط با پروفایل گوگل خود را بدانید و آن را وارد کنید.

پس از ورود، روی گزینه Forgot Password کلیک کنید. در گام بعدی، چندین روش به شما نشان داده می‌شود؛ از جمله ارسال کد تایید به سیمکارتی که قبلا ثبت کرده‌اید یا انتخاب کلمه Yes روی تبلت یا موبایلتان.

در این‌جا با گزینه Choose Another Way می‌توانید شیوه‌های دیگری را هم انتخاب کنید. در حقیقت این گام برای این است که گوگل می‌خواهد مطمئن شود فردی که در حال تلاش برای تغییر اطلاعات است، خود شما هستید و نه کسی دیگر.

فرض کنید روش ارسال کد تایید به شماره تلفن را انتخاب کرده‌اید. کدی را که به آن سیمکارت ارسال می‌شود در کادر مشخص‌شده وارد کنید و روی دکمه Next کلیک کنید. حالا می‌توانید رمز عبور خود را بازیابی کنید و وارد اکانت گوگل خود شوید.

✔️ آموزش استفاده از گوگل Assist

روش دوم: بازیابی حساب گوگل

یکی دیگر از روش‌های حل مشکل ورود به اکانت گوگل پس از ریست فکتوری گوشی‌های اندرویدی، بازیابی حساب گوگل است. این روش در مواقعی که نام کاربری و رمزعبوری را به خاطر ندارید، معمولا به خوبی جواب می‌دهد.

در گام اول باید وارد صفحه Google Recovery شوید. عبارت گوگل ریکاروری را داخل گوگل سرچ کنید. برای ورود به این بخش، روی این لینک کلیک کنید. اگر آدرس ایمیل را می‌دانید، آن را وارد کنید؛ اما اگر ایمیل خود را به یاد نمی‌آورید، روی دکمه Forgot Email کلیک کنید.

با انجام این کار، وارد صفحه دیگری می‌شود که می‌توانید شماره تلفن همراه یا ایمیلی را که پیش‌تر به اکانت خود متصل کرده بودید، وارد کنید. این احتمال وجود دارد که در این‌جا از شما خواسته شود آخرین رمز عبوری را که به خاطر دارید، وارد کنید. منظور رمزعبورهایی است که قبلا متعلق به این حساب بوده است.

با انجام این مراحل، کد تاییدی به موبایل یا ایمیلتان ارسال خواهد شد که لازم است آن را در کادری که مشخص شده است، وارد کنید. حالا این اجازه را خواهید داشت که یک رمزعبور جدید برای اکانت خود انتخاب کنید.

به این ترتیب شما می‌توانید هم آدرس جیمیل و هم رمزعبور آن را بازیابی کنید و پس از ریست فکتوری، دیگر با مشکل ورود به اکانت گوگل مواجه نخواهید شد.

روش سوم: استفاده از برنامه DroidKit

آموزش Frp bypass با نرم افزار droid kit

این روش نیازمند استفاده از نرم‌افزاری به نام درویدکیت است. به کمک این ابزار می‌توانید از روش قدرت‌مند FRP Bypass برای رفع مشکل خود استفاده کنید و وارد اکانت گوگل شوید. این نکته را هم در نظر بگیرید که ابزارهای بی‌شماری برای این منظور طراحی شده‌اند که DroidKit یکی از آن‌هاست. این ابزار برای رفع مشکلات مرتبط با سیستم عامل اندروید، همیشه روسفید بیرون آمده است. مشکلاتی مانند آنلاک صفحه نمایش اندروید، بازیابی داده‌های از دست رفته و هم‌چنین مدیریت داده‌های اندروید از جمله این موارد به شمار می‌روند.

برای کار با این ابزار، پس از نصب آخرین نسخه آن، اپلیکیشن را روی کامپیوتر خود اجرا کنید و گزینه FRP Bypass را از میان گزینه‌های موجود انتخاب کنید. حالا باید دستگاه تلفن همراه خود را به کامپیوتر متصل و روی دکمه Start کلیک کنید. سپس کادری را مشاهده خواهید کرد که باید در آن‌جا، برند گوشی خود را انتخاب کنید. به عنوان مثال روی شیائومی کلیک می‌کنیم.

با انتخاب گزینه موردنظرتان، فایل پیکربندی متناسب با دستگاه شما آماده می‌شود. سپس روی Start to Bypass کلیک کنید تا مراحل ادامه پیدا کند. در گام بعدی نسخه سیستم عامل خود را انتخاب کنید و روی دکمه Next کلیک کنید.

سپس دستورالعملی مشاهده خواهید کرد که باید مراحل را مطابق دستورالعمل روی تلفن همراه خود پیاده کنید. پس از تکمیل مراحل گفته‌شده، دور زدن قفل FRP آغاز می‌شود و سرانجام عملیات Bypass تکمیل خواهد شد. پس از انجام تمام این مراحل، گوشی شما ریست خواهد شد و دیگر مشکلی برای ورود به اکانت گوگل خود نخواهید داشت.

روش چهارم: استفاده از کیبورد گوگل

یک روش دیگر هم وجود دارد که تنها برای برخی از گوشی‌ها قابل اجراست. اگر روی گوشی شما یه صورت پیش‌فرض کیبورد گوگل نصب شده است، این شانس را دارید که بتوانید یکی دیگر از روش‌های ورود به اکانت گوگل پس از ریست فکتوری را پیاده کنید. اگر گوشیتان این آیتم را ندارد، روش‌های دیگر را تست کنید و روی این روش بیهوده وقت نگذارید.

برای این کار، لازم است که پس از اتمام ریست فکتوری، در کادری که باید حساب کاربری خود را وارد کنید، کلیک کنید تا پنجره‌ای برایتان باز شود. سپس با نگه داشتن دکمه @ ، گزینه Google Keyboard Setting را انتخاب کنید. حالا باید به سراغ آیکون سه‌نقطه در بالای صفحه بروید و Use Google Keyboard را انتخاب کنید.

پس از انجام این موارد، لازم است که روی Here are some tips to get familiar کلیک کنید و انگشتتان را نگه دارید و سپس در کادر موجود، به دنبال Settings بگردید و از این طریق وارد بخش تنظیمات شوید.

حالا باید در بخش About Phone، گزینه Build Number را پیدا و هفت بار روی آن کلیک کنید تا حالت Developer Options را مشاهده کنید. حالا لازم است مجددا به صفحه تنظیمات برگردید و وارد بخش Developer Options شوید. در این‌جا باید گزینه OEM Unlocking را فعال کنید، سپس دکمه پاور را نگه دارید و در نهایت گزینه Restart را انتخاب کنید. با انجام این کارها، می‌توانید حساب قبلی را حذف و یک حساب کاربری جدیدی تعریف کنید و آن را در گوشی خود فعال کنید.

جمع‌بندی

گاهی ممکن است بنا به دلایلی ناچار به انجام ریست فکتوری در گوشی‌های اندروید شویم و تنظیمات گوشی خود را به حالت کارخانه بازگردانیم. در چنین مواقعی ممکن است پس از اتمام عملیات ریست فکتوری، دیگر نتوانیم وارد اکانت گوگل خود شویم و مشکل از این‌جا آغاز می‌شود.

برای رفع این مسئله، روش‌های مختلفی وجود دارد که در این‌جا به برخی از رایج‌ترین آن‌ها اشاره کردیم؛ از جمله بازیابی رمز عبور، بازیابی حساب گوگل، استفاده از کیبورد گوگل و هم‌چنین استفاده از ابزار DroidKit برای انجام مراحل FRP Bypass. تمام این روش‌ها طی تست‌های مختلف جواب داده‌اند و مشکل ورود به حساب گوگل پس از ریست فکتوری، از طریق آن‌ها برطرف شده است.

 

آموزش ساخت Mi account

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *