آموزش

چرا تلفن های هوشمند داغ می شوند ؟

پیدا کردن دلایل این که چرا تلفن های هوشمند داغ می شوند ؟

بررسی عوامل موثر بر داغ شدن گوشی موبایل

این روزها تلفن هوشمند جزئی از زندگی ما شده و همیشه آن را به همراه داریم و از این دستگاه برای گذران روز و رفع برخی نیازها بهره می‌ گیریم.

اما باید دانست که استفاده طولانی مدت و سنگین موجب خواهد شد تا یک گوشی هوشمند با مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری رو به رو شود. بخصوص اگر هر روز تجربه گیمینگ مداوم هم داشته باشیم.

یکی از موارد رایج در میان تلفن ‌های هوشمند، بدون شک داغ کردن آنها است. مسئله ‌ای که بسیار آزار دهنده بوده و افراد مطلع نیستند که چگونه می توانند این مشکل را برطرف ساخته و مانع از آسیب رسیدن به گوشی شوند.

در این مطلب قصد داریم بگوییم چه مسائلی موجب داغ شدن گوشی هوشمند می ‌شود.

 

1-استفاده طولانی از وای فای و اینترنت همراه

یکی از بیشترین استفاده های افراد از گوشی موبایل ،  اتصال به اینترنت و استفاده از تلفن هوشمند است. به نوعی اگر یک تلفن هوشمند اینترنت نداشته باشد، عده بسیاری از آن برای مدت زمان طولانی استفاده نخواهند کرد.

اتصال به اینترنت یا از طریق وای فای صورت گرفته یا اینترنت همراه. هر دو این موارد در داغ شدن گوشی نقش بسزایی دارند و بهتر است مدت زمان طولانی با اینترنت وای فای یا همراه به استفاده گوشی نپردازید.

البته نسل جدید گوشی های هوشمند زمان بیشتری را بدون داغ شدن در هنگام اتصال به وای فای کار می کنند اما ناپایداری اینترنت و قطع و وصل شدن های مکرر آن موجب داغ شدن گوشی هوشمند خواهد شد .

2-اتصال طولانی به بلوتوث

دیگر موردی که باید به آن اشاره کنیم، اتصال طولانی به قابلیت بلوتوث گوشی است. این ویژگی را زمانی فعال می‌ کنیم که قصد داشته باشیم هدفون بلوتوثی یا دیگر دستگاه بلوتوثی را متصل کنیم.

یا اینکه بخواهیم داده ‌ای را به دیگر افراد ارسال کنیم. در هر صورت کاربری و اتصال طولانی به بلوتوث هم در داغ شدن گوشی بی تاثیر نیست و بهتر بوده کمتر گوشی را به این قابلیت متصل کنید.

این ویژگی همچنین باعث زودتر تمام شدن شارژ گوشی موبایل شما هم خواهد شد .

3-برنامه ‌های فعال در پس زمینه

دیگر موردی که باید به آن اشاره کنیم، برنامه های فعال در پس زمینه گوشی است. یکی از مواردی که در داغ شدن گوشی نقش دارد، فعال بودن برنامه ‌ها یا همان اپ ‌ها در پس زمینه گوشی بوده که باید آنها را غیرفعال کرد.

هرگاه چند برنامه را همزمان مورد استفاده قرار دادید، تمامی اپ‌ها را بعد از اتمام کار ببندید تا مانع از داغ شدن تلفن هوشمند خود شوید. در این حالت cpu گوشی موبایل شما درگیر اجرای تمامی برنامه ها به صورت هم زمان است .

✔️ از دسته بندی گوشی شیائومی دیدن فرمایید 

4-بدافزار

دیگر مشکلی که می‌ تواند موجب داغ شدن گوشی شود، بدافزار است. این نوع بدافزارها با نصب توسط افراد روی گوشی نفوذ کرده و باید آنها را یافته و تا مسئله داغ شدن گوشی کاملا برطرف شود. بنابراین افراد این امکان را دارند تا به سرعت با شناسایی بدافزار مشکل را حل کنند.

5-دوربین

اگر طولانی مدت از دوربین استفاده کنید، گوشی احتمالا داغ خواهد شد. بنابراین یکی از ویژگی ‌های اصلی گوشی‌ ها که عکاسی و فیلمبرداری است اگر به طور طولانی انجام گیرد، داغ شدن را در پی خواهد داشت.

بنابراین باید سعی کنید کمتر از دوربین بهره گیرید تا موجب میزان گرم شدن تلفن را کاهش دهید .

6-استفاده از قاب محافظ

یکی از شایع ‌ترین علت داغ شدن گوشی، استفاده از قاب محافظ هنگام شارژ است. بنابراین سعی کنید در زمان شارژ، قاب را از گوشی خارج کرده و سپس به شارژ آن بپردازید. در این صورت کمتر به گوشی فشاری وارد آمده و موجب ایجاد حرارت و داغ شدن بدنه از سمت باتری خواهد شد.

7-نمایشگر با روشنایی بالا

یکی دیگر از مواردی که داغ شدن گوشی را درپی دارد، بالا بودن سطح روشنایی نمایشگر تلفن هوشمند است. بسیاری مایلند تا صفحه نمایش را با روشنایی بالا استفاده کنند و این امر تاثیر بسزایی در افزایش گرما بدنه و داغ شدن گوشی دارد. بنابراین سعی کنید همیشه سطح روشنایی روی حالت متوسط یا کمتر باشد.

بسیاری نسبت به این موضوع بی تفاوت بوده و نباید ساده از کنار آن عبور کرد زیرا آسیب دیدن خود گوشی را در برخواهد داشت.

8-شارژ زیاد

یکی دیگر از مواردی که در داغ شدن گوشی نقش بسزایی دارد، شارژ کردن زیاد آن است. اگر به صورت پی در پی با هر بار کاهش نسبی درصد شارژ، مجدد دستگاه را به برق متصل کنید، باتری به دلیل چرخه مجدد فرآیند شارژ، فشار زیادی را تحمل کرده و داغ می شود .

بنابراین پیشنهاد شده بیش از 80 درصد گوشی خود را  شارژ نکرده و در صورت کاهش یافتن به 20 درصد هم آن را مجدد شارژ نمایید. از این رو سعی کنید در چرخه شارژ گوشی خود دقت به عمل آورید.

9-استفاده از آداپتور تقلبی

یکی دیگر از مواردی که موجب داغ شدن گوشی می‌ شود، استفاده از آداپتور و کابل تقلبی است. از آنجایی که لوازم جانبی مورد اشاره تقلبی بوده و عملکرد درستی ندارند، این امر فشاری را به باتری وارد کرده و در نتیجه منجر به داغ شدن تلفن هوشمند خواهد شد. بنابراین همیشه سعی کنید آداپتور و کابل اصل و اورجینال دستگاه را تهیه کنید زیرا در غیر این صورت آسیبی به گوشی شما وارد خواهد شد.

در نهایت باید هنگام خرید کابل و آداپتور دقت کافی را به خرج داد.

 

10-شارژ بین بازه 20 تا 80 درصد

سعی کنید در طول روز بین بازه 20 تا 80 درصد گوشی را شارژ کنید. زیرا اگر کمتر  یا بیشتر باشد ، فشاری به باتری وارد آمده و سبب داغ شدن تلفن هوشمند خواهد شد. بنابراین پیشنهاد شده اگر شارژ به 80 درصد رسید مجدد آن را شارژ نکنید. همچنین نگذارید شارژ به کمتر از 20 درصد برسد.

از این رو دیگر موردی که در داغ شدن گوشی نقش موثری دارد، همین گزینه محسوب می ‌شود. در این میان سعی کنید به مسئله مورد اشاره توجه کنید.

راه های جلوگیری از داغ شدن تلفن هوشمند

  • استفاده از شارژر اصلی و معتبر برای شارژ تلفن هوشمند
  • استفاده از برنامه های پشتیبانی شده توسط سیستم عامل تلفن هوشمند
  • توقف استفاده از برنامه های پردازشی سنگین و یا بازی های گرافیکی در صورتی که دمای تلفن هوشمند افزایش می یابد
  • استفاده از محافظ حرارتی برای کاهش دمای تلفن هوشمند
  • تعمیر و یا تعویض قطعات داخلی تلفن هوشمند در صورتی که خرابی سخت افزاری مشاهده می شود.
  • از برنامه‌ های واقعیت مجازی و چند رسانه‌ای کمتر استفاده کنید چون بار CPU را افزایش می‌دهند.
  • در تنظیمات تلفن، پس زمینه هوشمند را غیرفعال کنید
  • از آپدیت خودکار برنامه‌ ها در پس زمینه خودداری کنید
  • از شارژ بی‌سیم استفاده کنید تا دستگاهتان داغ نشود
  • روشنایی صفحه نمایش را کم کنید
  • وضعیت هوایی را خاموش نگه دارید مگر اینکه نیاز داشته باشید
  • از کیفیت بالای ویدیو در برنامه‌ ها اجتناب کنید

 

امیدوارم این پیشنهادات بتواند به شما کمک کند تا تلفن هوشمندتان کمتر داغ شود.

باتری گوشی را چقدر باید شارژ کرد ؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *