نقد و بررسی شیائومی, گوشی شیائومی

همه چیز در مورد گوشی شیائومی ردمی K50

همه چیز در مورد گوشی شیائومی ردمی K50

 گوشی شیائومی ردمی K50

در اوایل سال 2021 شاهد حضور میان رده های شیائومی با نام سری ردمی K40 به بازار بودیم، گوشی های هوشمندی که به خاطر امکانات جامع و ویژگی های جذابشان در کنار برچسب قیمتی مناسب، توانستند در بدو ورود محبوبیت فراوانی کسب کنند و فروش بی نظیری را برای شرکت شیائومی ثبت نمایند. اما هنوز چند ماه از ارائه این مدل های جدید به بازار نگذشته بود که زمزمه های رونمایی از مدل های تازه نفسی در خانواده K شنیده شد. برخی معتقد بودند که شیائومی قصد دارد این مدل های جدید را در اواخر سال 2021 به بازار عرضه کند، اما حالا زمان مشخص تری برای آن تعیین شده و ردمی K50 احتمالا در فوریه سال 2022 پا به میدان رقابت خواهد گذاشت.

از آن جایی که هنوز این گوشی در دسترس نیست، ویژگی های آن تنها با توجه به پیشبینی های کارشناسان و اخباری که بدست رسیده ممکن است، البته رندر های فرضی ای در مورد شکل ظاهری گوشی نیز در صفحات مختلف منتشرشده است.

از آن جایی که از مدل نسل تازه انتظار می رود که برتری هایی بر نسل قبلی داشته باشد و حداقل ضعف های نسل گذشته در آن دیده نشود، در این مطلب قصد داریم بررسی کنیم که ردمی K50 قرار است با چه ویژگی های منحصر به فردی و با چه تحولاتی نسبت به نسل قبلی کاربران را شگفت زده کند.

بهبود در شارژ دهی

امروزه فناوری شارژ سریع تقریبا به یکی از ملزومات گوشی های هوشمند تبدیل شده، چرا که اکثر افراد به طور مدام با گوشی های خود کار می کنند و در طول روز فرصت زیادی ندارند تا منتظر فول شارژ شدن باتری خود بمانند.

خبر ها حاکی از آن است که سری جدید K50 با ارتقاء چشمگیری در شارژ، به نسبت نسل قبلی به بازار عرضه می شود، این در حالی است که گوشی های خانواده ردمی K40 از شارژ سریع 33 واتی پشتیبانی می کنند و قادر هستند، باتری 4520 میلی آمپر ساعتی خود را در مدت زمان کوتاهی فول شارژ کند. از سوی دیگر پیشبینی می شود که ردمی K50 با باتری 5000 میلی آمپر ساعتی همراه باشد، اما بد نیست بدانید که چه ظرفیت باتری ثابت بماند و چه افزایش داشته باشد، این گوشی احتمالا از فست شارژ 50 یا 65 واتی پشتیبانی نماید، که این یعنی تقریبا نصف شدن زمان شارژ شدن گوشی که پیشرفت چشم گیری برای این میان رده ی شیائومی خواهد بود.

خرید گوشی شیائومی

نمایشگر 120 هرتزی

شایعه ها احتمال می دهند که ردمی K50 با یک نمایشگر E5 رونمایی شوند، این صفحه نمایش که از خانواده ی نمایشگر های اولد است، دارای رفرش ریت 120 هرتزی است که نشان می دهد با صفحه نمایشی سریع و مناسب  رو به رو خواهیم بود و این برای یک میان رده حسن بزرگی به حساب می آید. برخی معتقدند که این بار به جای حسگر اثر انگشت بر روی فریم، این حسگر در زیر نمایشگر قرار داده شود، که حالت ایده آل تری برای کاربران به منظور باز و بسته کردن قفل صفحه خواهد بود.

تراشه ی سخت افزاری با فناوری ساخت 4 نانو متری

پیش تر از این فرض های مختلفی در مورد تراشه ی استفاده شده در پکیج سخت افزاری مدل های مختلف سری K50، یعنی redmi K50، Redmi K50 pro و Redmi K50 pro plus مطرح بود. برخی معتقد بودند از اسنپ دراگون نسل 8، دیمنسیتی 7000  و یا دیمنسیتی 9000 برای این مدل ها استفاده خواهد شد.

اما حالا که به روز های رونمایی از این مدل ها نزدیک تر شدیم احتمالات بیشتر به سمت استفاده از چیپست دیمنسیتی 7000 و 9000 متمایل شده است. دیمنسیتی 9000 اولین تراشه ایست که با فناوری 4 نانومتری ساخته شده است اما در مورد مدل 7000 آن اطلاعاتی در دست نیست.

برخی معتقدند که بعضی از مدل های این سری مانندK50 pro  و یا K50 pro plus در دسته ی گوشی های گیمینگ قرار می گیرند و استفاده از یک سخت افزار قوی برای آن ها به همین دلیل است.

رابط کاربری

احتمال داده می شود که ردمی k50 شیائومی با سیستم عامل اندروید 12 و رابط کاربری MIUI 13 به کاربران عرضه شود. MIUI   رابط کاربری مخصوص شیائومی است که نسخه 13 آن قرار است به زودی منتشر شود و احتمال می رود که مدل های جدید گوشی هوشمند شیائومی هم با تازه ترین رابط کاربری آن پا به بازار بگذارند. از سوی دیگر اندروید 12 که جدید ترین نسخه این سیستم عامل است توسط شرکت گوگل تولید شده و گوگل ایتدا در گوشی های پیکسل کمپانی خود از این سیستم عامل جدید استفاده می کند، اما در مدت کوتاهی استفاده از آن برای دیگر گوشی های اندرویدی نیز امکان پذیر می شود. پس حتی اگر k50  با اندروید 11 هم رونمایی شود، امکان استفاده از اندروید 12 در آن وجود خواهد داشت.

دوربین

رندر های فرضی پخش شده از این گوشی نشان می دهد که K50 احتمالا دارای یک دوربین 4گانه است و این بار لنز های دوربین مانند نسل ها قبلی در یک ماژول مستطیلی شکل چیده نشده اند و احتمالا ماژول دوربین ها بیضی یا دایره ای شکل خواهد بود. کارشناسان معتقدند که مدل های پایین تر این سری با لنز اصلی 64 مگابایتی و مدل هایی مانند K50 Pro Plus با یک لنز اصلی 108 مگاپیکسلی تولید شوند، این در حالی است که مجموعه دوربین ها دارای لنز تله فوتو پریسکوپ نیز خواهد بود.

گواهی نامه IP68

این میان رده ی شیائومی، علاوه بر ویژگی های جالبی که از آن ها نام بردیم برخی قابلیت های مفید دیگری را نیز داراست، که پرچمدارن خوشنام بازار با این قابلیت ها به بازار پا گذاشته اند. برای مثال پیشبینی می شود که سری k50 با گواهینامه IP68 تولید شود، که نشان می دهد گوشی های این خانواده دارای مقاومت در برابر گرد غبار خواهند بود و برای مدت مشخصی (حدود نیم ساعت) در عمق مشخصی که معمولا 1.5 متر است نیز در برابر آب مقاومت خواهند داشت.

 

توجه داشته باشید که اطلاعات فوق تنها پیش بینی هایی است که کارشناسان و خبرنگاران حوزه محصولات دیجیتال در مورد سری جدید ردمی K50  منتشر کرده اند و این اخبار با تحلیل سری های قبلی و پیشرفت های آن ها نسبت به نسل های گذشته خود و هم چنین از طریق خبر هایی که از شرکت تولید کننده افشا شده در دسترس قرار گرفته است و همان طور که احتمال دارد بسیاری از این پیشبینی ها به حقیقت بپیوندد، ممکن است بسیاری از آن ها نیز در حدیک شایعه باقی بماند.

 

گمانه زنی در مورد تولید می بند ۷ شیائومی

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “همه چیز در مورد گوشی شیائومی ردمی K50

  1. حسن رضا گفت:

    سلام من قمت شان را می خاهم

  2. روحلا گفت:

    سلام من قمت شان را می خاهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *